Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Alutko::):

Super, czekam niecierpliwie na zdjecia::):

A ja sobie przypomnialam wczoraj o plytach- zrobilam albumy, a potem calkiem wyszlo mi z glowy nagranie plyt i wyslanie ich:Zakręcony: Okazuje sie jednak, ze zdjecia nie mieszcza sie na plycie, bede musiala je pozmniejszac, a dzis bedziemy miec goscia, wiec nie wiem czy przed weekendem wysle:Nieśmiały:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Czesc pozatym...

My dzisiaj do 8.00 gnilismy w wyrkach :oczko: pozniej z K. pojechalismy troche sparw na miesce autkowych załatwic...i teraz w domu, robie zapiekanke GYROS!!!!!
Oby sie udała:)

Popołudniu jade po autko odebrac...nad morze niewybieramy sie drugi raz jak wczesniej planowalismy bo zimno widac, a nie chcemy zeby nas znowu deszcz niespodzianke zrobił.

Oliwka wczoraj tez miala chwile na " pipke" i odpowiadala na pytanie jak masz na imie Oliwka: PIpa! bo z " k" jej niewychodzilo...ale obruciłam to na slowo piłka...i juz przestała....

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Lema
Przyszlam z kawa::):

Babeczqo, Frankowi wszystkie spodenki, ktore nie maja regulacji w pasie spadaja, jesli sa tylko na gumke to nie kupuje mu nawet. Musza miec sznurek lub te gumki zapinane na guziki. I wiekszosc koszulek, bluzek jest za szeroka i za krotka:yes:
Dokladnie mam ten sam problem....
spodnie mam na dole krawcowa to mi wszywa gumeczki z guzikami na regulacje i tez na to zwracam uwage jak kupuje... koszulki zawsze wybieram te dluzsze:) i wtedy ew rozmiar wiekszy ale tak zeby u gory w ramionach niebyla za szeroka

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

czesc Dziewczyny!!!

kwiaciarka
Renata swietna sukienka! kupilas na all?
Kupilam czarne bolerko, nie lubie bolerek, przynajmniej tak mi sie wydawalo, ale to pasuje bardzo do sukienki. A jak bedzie jeszcze zimniej ( bolerko na krotki rekaw) to mam taki wyjsciowy elegancki, niespotykany sweterek z 3/4 rekawem, moze brzmi dziwnie, ze sweter, ale bedzie pasowal chyba, musze przymiezyc.
Tam sa dwa rodzaje kolorow dodatkow, rozowe i czerwone , ktory kolor lepiej pasuje?
A Ty co ubierzesz na gore? i w jakim kolorze dodatki?

Czesc Isa :)
Na sobie to za tydzien zdjecia z wesela :)

Dziewczyny polecam stronke

mozna ogladac filmy stare, nowe i najnowsze, wszystkie bajki itp. Kuba wlasnie ogladnal film ktory leci w kinach. Wykupic mozna abonament, na miesiac 10zl i ogladasz bez limitu, bez abonamentu to sie oglada film w 2 czesciach z godzinna przerwa.

filmolandia.net.pl

fajna, dzieki

wiesz.. ja szalona a kupilam na all!!! wlasnie mama dzwonila, ze kurier przywiozl, mama jest zachwycona i materialem i fasonem, mowi, ze swietna, ale bolerko do niej srednio pasuje, wiec kupilam to Szal koronkowy czarny, tiul, koronka, posrebrzany (1191692537) - Aukcje internetowe Allegro
i zaszalalam z butami za 20 zeta :Oczko: nooo plus przesylka MAX- OBUWIE_ ZMYSŁOWE_ /7102-1black/ 39 (1186295446) - Aukcje internetowe Allegro

w razie wu w domu mam taki siwo srebrny plaszczyk na 3/4 rekawka wiec to tez wezme, dodatki oczywiscie cyrkonie /uwielbiam swiecidelka :Oczko:

torebeczka MAX- OBUWIE_ ZMYSŁOWE_ /7102-1black/ 39 (1186295446) - Aukcje internetowe Allegro

taka bransoletka Bransoleta wysadzana cyrkoniamii na ślub,wesele ! (1190056620) - Aukcje internetowe Allegro tylko 4 rzedy cyrkonii i do tego taki sam pierscioneczek

wiem, ze czarnego sie nie powinno zakladac na wesele, ale... moje sadelko nie pozwala na kupno w sklepie tego co sie podoba tylko to co kupic mozna :Histeria:
przez ten moj cyc musze sukienki w rozmiarze 46 :Rozgniewany:

Lema
Hej::):
Wczoraj tak sie rozpedzilam z praca, ze nie moglam sie zatrzymac:Oczko: I juz nie zdazylam zajrzec na forum:yes:

Ogladalyscie kiedys film pt. Sam? Wczoraj byl na TYN7. Ja ogladalam drugi raz i drugi raz splakalam sie jak glupia. Az zasnac nie moglam pozniej:yes:

ja nie ogladalam, tytul bede miec na uwadze!

Lema
Renata, :brawo: dla Mikolajka::): Zuch chlopak!

Franek w ciaglej euforii przedszkolnej, kazdego dnia pyta czy to juz jutro idziemy do przedszkola. A wczoraj pojechal po bandzie- zapytal czy bedzie mogl nocowac w przedszkolu:sofunny: Oby z tej wielkiej radosci nie bylo wielkiego lamentu:yes:

no prosze, ale artysta!!! :sofunny:

Lema
Zmierzylam Franka- 103 cm, 16 kg, 52 obwod brzuszka, 51 obwod glowki. Sandalki 27 cm zaczynaja sie robic za male:yes:

no i widzisz moj ma 58cm, 6 centow to sporo

asia78
Czesc!!

Do tych sukienek to nie tylko chodzi o zimno, przeciez z odkrytymi ramionami do kosicola to nie bardzo:takwyszlo:

Lema
Kwiaciarki suknienka ma bardziej odkryte ramiona, ale Renaty wg mnie jak najbardziej nadaje sie do pojscia do kosciola:yes: Na pewno nic bym na nia nie zalozyla:yes:

wiesz... jakby byly wogole bez ramiaczek, tylko takie za cyc to i owszem, ale moja jest na szyje, Kwiaciarki ma paski, poza tym to jest wesele
w moja bym sie na niedzielna msze nie wystroila ale w Kwiaciarki juz tak i gdyby bylo 30 stopni na dworze w zyciu bym bolerka ani zadnego szala nie zalozyla

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Asia, Franek je makrele wedzona, lubi, innych mu nie dawalam, a z ryb smazonych jada takie, ktora usmaze- najczesciej jemy sole, bo to moja ulubiona ryba:yes:

Hej Sinko::): Co u Was?

Reniu, no ja wlasnie zaskoczona, ze Asia o bolerku do kosciola mowi, jeszcze Kwiaciarki sukienka to odkryta, ale Twoja to calkiem ok. A rzeczywisice Twoja bardziej "balowa", tezs bym nie zlaozyla do kosciola bez specjalnej okazji:yes:

Jak Mikolajek?

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png