Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!!

U ns tez strasznie goraco, zaraz ide pod prysznic. Dzieciaki jeszcze spia. Teraz bardzo dlugo wieczorami sa na placu i padaja dopiero przed 23

A ja wymyslam co zrobic z Funia urodzinami. I wymyslilam tak. Zbierzemy ekipe na ognisko do Kijan. Zrobie im wyscigi w workach, wloze karteczki do balonow z poleceniami np. skacz jak zabka albo pocaluj tatusia i jeszcze jakas jedna zabawe. Kupie male zabawki na nagrody i bedzie ok. Chce tez wziac dmuchana trampoline . Zrobi sie ognisko o grilla o 18. Dobry pomysl czy niekoniecznie? Troche sie boje, bo tam nie ma zadnej toalety i warunki sa mega spartanskie:takwyszlo:

Czesc::):
Ale mialam mlyn wpracy dzis od samego rana:Szok: A wkurzylam sie nieziemsko:Zły: Rozpracowujemy pewna precedensowa sprawe z jedna babka z zakladu mleczarskiego, ja nie mam sie kogo poradzic, bo wszyscy na urlopie (coz za zbieg okolicznosci:Zły:), wiec sie wysilam na 300%, zeby zmozdzyc co i jak, w koncu ustalilysmy wszystko, pojechalismy tam z szefem a ta babka... zielona jak trawka na wiosne:Zły: A mowilam, ze ma miec wszystkie niezbedne dane, tymczasem ona podstaw nie wie!!! Na szczescie szef w takich sytuacjach jest niezastapiony- gdybym byla sama to bym siedziala i razem z nia wszystkiego szukala, a szef wszedl, zapytal dlaczego jest opooznienie, powiedzial: w takim razie prosimy o kontakt jak pani bedzie przygotowana i wyszlismy::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png