Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
wrocilam....

Lema przeczytalam jeszcze raz tamte posty - jestes bardzo dobra mama! To, ze mama pracuje nie znaczy, ze dziecko zwala na dalszy plan.
Ja musialam isc do pracy jak Kuba mial 1,5 roku. Ale zaraz po pracy lecialam do niego , frunelam hehe , tanczylismy , przytulalismy sie - no to co Ty z Franiem robisz. Dobre mamy jestesmy.

Ja po pracy mam glownie czas dla Frania. To znaczy teraz przez wykonczeniowke domu czesto cos dodatkowego wypada typu zakupy, ale co tylko moge robie razem z Farniem, gdzie moge tam go zabieram ze soba. Generalnie staram sie byc tylko dla Frania po pracy- spacer, zabawa, kapie go, klade sie z nim spac, czytam mu, przytulamy sie. Wszystkie obowiazki domowe, wszytko co moge odlozyc na pozniej robie jak juz Franio spi. I tez gnam do Frania zawsze jak szalona::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Sie witam !
Bojler mi robia i od rana hydraulik na zakupy, malz z nim pojechal no kto to widzial zeby kilka złączek na 50% rabat kosztowalo ponad 1tysiac koron!
bo Pl pasuja ale nie wszedzie, bo on inaczej robi i juz...a z Pl przyjechal pelen komplet! za kilkadziesiad zlotych, a nie kilkaset!
a jeszcze nie wiem jak on bedzie chcial sie rozliczyc za prace...

jeszce bedzie troche strachu jak bedzie stary sciagal,mam nadzieje ze woda z niego nie pojdzie...bo to taka staroc ze niema zaworu do spuszczania wody...ale dzialadobrze, tylko nie pasuje do nowej kuchni bo za duzy i w zadna szafke sie nie zmiesci a nowy bedzie w pralni czyli tam gdzie jego miejsce.

jeszcze mi kumple przyszli jego zeby im w sprawie rodzinnego podzwonic,dziecko udalo mi sie uspic mimo wiercenia dziur przez hydraulika na zmiane z tymi co dach na bloku robia...

glowa mnie znowu boli...

Lema gryza cie wyrzuty sumienia ze musialas dzieck w domu zostawic, to zrozumiale...ale to przejdzie,nie przejmuj sie i nie bierz tak wszystkiego do siebie, bo tylko sie dodatkwo denerwujesz...
Pozdrawiam serdecznie, trzymaj sie!!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon