Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

A tak w ogole to sie witam i o zdrowie pytam :smile_move:

ja sie dzis wyspalam, ale mnie @ zalała i dzien zaczelam od biegania ze zmiana pościeli i do pralki...kolejnym sumptem popralam kocyki Vicka
Małz sie popisal, bo wzial malego na spacer i jaK WROCILI TO AKURAT GO POLOZYLAM NA DRZEMKE (sorry za caps lock)
na obiad schabowe, ziemniaczki,kalafiorek (sie gotuja) - od poniedzialku dieta wiec jeszcze w weekenda sobie pozwole na schabowego w panierce i pyrki...a na sniadanie jajo z majonezem wciagnelam i chlebeczka, ktory tez od poniedzialku w odstawke pojdzie...

musze malza zmobilizowac zeby dzis mi te listwy polozyl na korytarzu to juz jedno pomieszczenie bedzie wygladalo po ludzku i zeby mi z powrotem drzwi lustrzane do garderoby zalozyli...

bojler sie kupuje dzis w PL, we wtorek mi go przywioza tu i hydraulik mi to zalozy i wreszcie beda mogli kuchnie skonczyc!!!!!

Udanego weekenda dziewczyny:36_3_15:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

hej,

babeczqa
Na kolacjebyla pizza.z biedronki ale sie nieudala cos tamz jedlismy...ale ogolenie :(

Noi teraz Oliwak to kupy robic w gacie co nas z K. w``` na maxa..
Totalna porazka....niewiemcosie jej stalo
pytam chcesz ee??
Oliwa nie mamo!!
a za 2 sekundy doslownie przychodzi z kupa w gaciach:Szok:

u nas jest identycznie, normalnie nerwow mi brak, ale zaciskam zeby i wytrzymuje, bilasn wczorajszego dnia, qpa w gacie, 3x siku w gacie i 1 raz laskawie na nocnik, ale nie to, ze siedziec nie chce, on siedzi ale nie zrobi:Rozgniewany:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
hej,

babeczqa
Na kolacjebyla pizza.z biedronki ale sie nieudala cos tamz jedlismy...ale ogolenie :(

Noi teraz Oliwak to kupy robic w gacie co nas z K. w``` na maxa..
Totalna porazka....niewiemcosie jej stalo
pytam chcesz ee??
Oliwa nie mamo!!
a za 2 sekundy doslownie przychodzi z kupa w gaciach:Szok:

u nas jest identycznie, normalnie nerwow mi brak, ale zaciskam zeby i wytrzymuje, bilasn wczorajszego dnia, qpa w gacie, 3x siku w gacie i 1 raz laskawie na nocnik, ale nie to, ze siedziec nie chce, on siedzi ale nie zrobi:Rozgniewany:

Ja juz wiem co ma Stefan !! To samo co \franek, nie chce robic do nocnika, bo sie boi. Dzisiaj juz ewidentnie chcial kupe, lapal sie za pupe. Posadzialm to uciekal i znowu za pupe. W koncu po czopku wydusil malenkiego bobka. Ale poza tym to ciagle w gacie

Asiu, to zdrowka WAM!!!

I cierpliwosci wszystkim do nocnika - moj dzis zaliczyl pierwsza wizyte w Pub-ie, przypadkowo - ale w dzien, popoludniu - wyszlam z nim na spacer i spotkalam hydraulika co ma nam ten bojler robic- no mieszka w sasiednim bloku - i mi sie zapytal czy wiem gdzie ten nowy pub jest bo jakis koncert maja dawac - to sie dopytalam innego sasiada i mi powiedzial i poszlismy zobaczyc - a ze milo nam sie gadalo (on tu sam,zona i dzieci w PL) to mię zaprosil do tegopubu - a tam Vic od pani barmanki dostal soczek, TV mu na program dzieiecy wlaczyla, pan Murzyn dal 10-koronowke zeby dziecko moglo music-boxa wlaczyc to i nawet potanczylismy (ja z malym!)- a to wszytko bo bylismy wygonieni z domu przez pana malza co sie wzial po moim zrzedzeniu za przybijanie listew wkorzytarzu okolodzrwiowych i przypodlogowych- a wyszlam z wrzaskiem po tym jak sie do mnie przyiwanil ze mu listwy poprzestawialam - a zrobilam to tylko dlatego ze byly z gwoździami i zeby sobie Vic krzywdy nie zrobil - a i tak dziecko wyszlo z dziurą w stópce bo wlazlo na listwe z gwoździem chwile przed wyjsciem na ten spacerek - bo małz zostawil ja na srodku korytarza deb//// jeden!

jak wrocilam to listwy przybijalo dwoch kolegow , bo ten ponoc lapy rozlozyl ze ich nie zrobi bo niepodpisane i on nie wie ktore gdzie maja isc!!!

a jeszcze przed wyjsciem sie pytalam półgłówkowi gdzie on byl jak byly zdejmowane i czy nie mogl ich sam podpisac!

bo jemu sie idiocie wydaje ze jest tak atrakcyjny swoja norwegoscia (i mną!!!) ze kazdy mu wszystko za darmo zrobi deb// jeden!!!
bo to do mnie jego koledzy przychodza po tlumaczenia papierow, pisanie CV-ek, i innych dokumentow i dzwonienie po urzedach! to samo malarz, to samo hydraulik!
ten co dzis listwy przybijal to jak zobaczyl moja reakcje na nieudacznsc meza to sie zaoferowal ze je pomaluje w zamian za serie zastrzykow na silownie i nauke norweskiego...

wyslalam mojej najlepszej psiapsiolce zdjecia z relacji na zywo na wejsciu do mieszkania jak tu bylo jak przyjachalam z malym - to mi odpisala "spier....stamtad albo mu mlotkiem puknij w łeb' a on mi dzis przy wódce - bo a jakze, majstrom za moje pieniadze wodke postawil - mowi ze zadnego rozwodu nie bedzie!

dobrze ze jeden z majstrow skory do pozyczenia auta - juz ja sie w poniedzialek dowiem telefonicznie - a jak nie, to pojadem, jak zalatwic se separacje bez udzialu meza przy tym...

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

asia78
Czesc!!

Ja nie spie juz od 7. Bawimy sie z syniem, pijemy kawke, czytamy Dom na rozlewiskiem. Takie sobie... wciaga, ale zeby jakos tak mnie powalilo to niekoniecznie

kwiaciarko jak zab?

poplukalam wtedy i przeszlo, na 2 gi dzien juz nic nie dawal znac. Ale plukalam takim mocnym roztworem ( dla niewtajemniczonych, 8mka zaczela mi rozrabiac, ale szybko ja uciszylam).

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Czesc.
U nas weekend srednio, zeby nie powiedziec, ze kiepsko::(:

Franek mi troche stracha napedzil, wczoraj chwilke sie zdrzemnal w samochodzie,wiec nie spal w ciagu dnia, poszedl spac o 19.00, a o 21 obudzil sie z krzykiem. Nie dla sie dotknac, przytulic, rzucal sie, ciskal, plakal. Chcialam go rozbudzic- nie dalo sie. Podalam mu czopek i siedzialm obok niego az sie zmeczyl tym placzem, nie wiem ile to trwalo. Dla mnie wiecznosc. A ja oczywiscie zaczelam panikowac, ze to jakies skutki tego szczepienia na odre, swinke, rozyczke. I do tego spal dzis prawie do 8, a przeciez zawsze budzi sie przed 6.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png