Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
asia78
Pola pare pogryzien. Dwa na przedramionach, po obu stronach symetrycznie. Dwa pod kolanami na lydkach, jedno na szyi i jedno na obojczyku. To jest jak 5zl takie widac ze ugryzienie podpuchniete mocno. Od rana pojawiaja sie systematycznie po 2:takwyszlo:

a co to?
No wlasnie nie wiem co to jest. Czekam na mame. A moze to wiatrowka? Ale wiatrowka to chyba nie daje takiej opuchlizny:takwyszlo:

kwiaciarka
Asia a moze on nie robi do konca siku za kazdym razem, bo majty zaczynaja byc mokre, to przestaje robic i za jakis czas robi reszte, jak juz ma suche majty. Bo 10 razy to sporo :) Ale to by znaczylo, ze mu mokre przeszkadza. Asia wytrzymaj :) bedzie coraz lepiej, jak masz nawet bawelniane spodenki to zakladaj - bedzie mial ala bokserki luzne :)

Ewidentnie nie sika do konca, bo sika tylko tyle ze majtki ma mokre. Nie sika tyle, ze jest kaluza. Mam jeszcze 2 pary kapielowek taki szortow z siatka to tez mu zaloze. Wieczorem podjade jeszcze po majtki do carefour. SUper sa:great:

asia78
kwiaciarka
asia78
Pola pare pogryzien. Dwa na przedramionach, po obu stronach symetrycznie. Dwa pod kolanami na lydkach, jedno na szyi i jedno na obojczyku. To jest jak 5zl takie widac ze ugryzienie podpuchniete mocno. Od rana pojawiaja sie systematycznie po 2:takwyszlo:

a co to?
No wlasnie nie wiem co to jest. Czekam na mame. A moze to wiatrowka? Ale wiatrowka to chyba nie daje takiej opuchlizny:takwyszlo:

kwiaciarka
Asia a moze on nie robi do konca siku za kazdym razem, bo majty zaczynaja byc mokre, to przestaje robic i za jakis czas robi reszte, jak juz ma suche majty. Bo 10 razy to sporo :) Ale to by znaczylo, ze mu mokre przeszkadza. Asia wytrzymaj :) bedzie coraz lepiej, jak masz nawet bawelniane spodenki to zakladaj - bedzie mial ala bokserki luzne :)

Ewidentnie nie sika do konca, bo sika tylko tyle ze majtki ma mokre. Nie sika tyle, ze jest kaluza. Mam jeszcze 2 pary kapielowek taki szortow z siatka to tez mu zaloze. Wieczorem podjade jeszcze po majtki do carefour. SUper sa:great:
J abylam w carefour i u mnie niewidzialam...albo ja slepa?????????????:hmm:
No ale dzisiaj przejde se spacerkiem bo potrzebuje patyczki wiec sie rozejrze dokladnie:grin:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

asia78
kwiaciarka
nie, wiatrowka to nie raczej
A moze ja komary pozarly?

Tez mi sie tak wydaje, ze nie ma opuchlizny przy wiatrowce:takwyszlo:Bylismy wczoraj w lesie, ale byla popsikana. A poza tym co dopiero dzisiaj by to wylazlo??

moglo.
Kuba byl u rodzicow na dzialce, na drugi dzien rano jak wstal to patrze a on na nogach wielkie 2 plamy. W ciagu dnia my wylazily kolejne. Byly tak ogromne i spuchniete ze masakra. Az poszlam do lekarki z nim bo sie wystraszylam, kazala smarowac fenistilem i co mnie zaskoczylo - elocomem ( oczywiscie nie zastosowalam sie, bo co ma elocom do ukaszen komara?). No i powiedziala zeby dawac zyrtec.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Jeszcze mi sie przypomnialo z przedszkolem. Bede chodzila po Pole tylko 2 albo 3 dni. W pon i czw bedzie miala balet na 16.30 to A. ja zabierze i pojada. No chyba ze nie bedzie wytrzymywala tyle godzin to ja wezme zaraz po obiedzie i A. zabierze ja z domu. A w srode mama moja ma kolo mnie gabinet to tez ja wezmie po drodze