Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
no no no Renia moze jestes:lol: a niewiesz do mnie przyszla juz @ haha wkoncu sie naczekałam:lol:

to super, ze @ jest

kajocha
babeczqa
Kajocha jak pachna te wody wogole?? slodko???czy jakos dusząco??:>

rare gold jest mocną wodą, jak kto lubi, ja mam rare pearls i ja wolę zdecydowanie bardziej a tej w sumie nie miałam kiedy użyć nawet :Oczko: jest taka mocna, ale nie śmierdzi :mdr:

Yves rocher to słodki kokosik, ale nie za słodki taki fujj, fajna jest ::):

a ta bi-es to nie wiem szczerze ci powiem, bo psikłam raz i to dawno bo dostałam ja na urodziny w październiku :Oczko:

ja nie lubie kwiatowych zapachow, a jak juz zajezdza rozanym to katastrofa!
lubie pizmo z polaczeniem czegos innego

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Alutka7912
RenataOslo
kajocha

u nas to samo ! Ala robi tzw. "śledzia" czyli bezwład i trzeba ją taszczyć na rękach bo jest wiotka ze złości... :Szok: masakra !

ja zazwyczaj wymyslam, cos fajnego co jest w domku i Mikolaj poki co daje sie namowic bez histerii

Julka "śledzia" nie robi :Oczko: Na ogół rzadko sie denerwuje a jesli juz to od razu przywołuję ją do porządku :Oczko: Póki co słucha się :Oczko:

Hehe, a mi mowisz, ze histerie u dzieci sa normalne w tym wieku:Oczko: Wpadnij do nas na rozeznanie sprawy, zobaczymy czy dalej tak bedzesz uwazala::):

Dziubala
kajocha
cohenna
hej :)
Mała właśnie śpi po spacerku
Dziś mierzyła wszystkie kaóurze jakie były po drodze do sąsiada :)
Jak wychodziłyśmy na dworek to była radość a jak miałyśmy wracać to wielki bunt bo ona chce jeszcze zostać....
Nasz bałwanek nadal jeszcze stoi choć śniegu prawie nie ma tylko błoto wszędzei :(

u nas to samo ! Ala robi tzw. "śledzia" czyli bezwład i trzeba ją taszczyć na rękach bo jest wiotka ze złości... :Szok: masakra !

Hehe, u mnie to samo z Maćkiem. Teraz też to będę nazywać śledziem :D
U nns tez tak jest czesto:Oczko: Dziwnym trafem zazwyczaj wtedy, gdy mam pelno zakupow:Oczko:

RenataOslo
kajocha
cohenna
hej :)
Mała właśnie śpi po spacerku
Dziś mierzyła wszystkie kaóurze jakie były po drodze do sąsiada :)
Jak wychodziłyśmy na dworek to była radość a jak miałyśmy wracać to wielki bunt bo ona chce jeszcze zostać....
Nasz bałwanek nadal jeszcze stoi choć śniegu prawie nie ma tylko błoto wszędzei :(

ja zazwyczaj wymyslam, cos fajnego co jest w domku i Mikolaj poki co daje sie namowic bez histerii

U nas czasem to dziala, czasem nie, ale Franek nawet jesli wrzeszczy i nie chce wracac do domu to i tak sie upomni o ta "nagrode":Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

jeszcze lubie to,
GIORGIO ARMANI EMPORIO SHE EDP PROMOCJA!!!! 100ML (554328587) - Aukcje internetowe Allegro

i ostatnio kupilam
EMPORIO ARMANI DIAMONDS INTENSE EDP 50 ML NOWOŚĆ (576907422) - Aukcje internetowe Allegro

w sklepie mi sie podobaly, ale wogole nie uzywam, kiepskie, nie polecam

dodam, ze zazwycczaj kupuje na bezclowce na lotnisku lub na promie-ceny duzo nizsze

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif