Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
babeczqa
napewno sie pomylilam:(
Spojrzalam w ksiazeczke ma w bilansie rocznym wpisane 10.400 waga i 80 cm wzrostu, wiec to niemozliwe zecy urola az tyle

może 84, ach te 10cm w tą czy w tamtą :Śmiech:

Było ostatnio cos o tym :sofunny:

babeczqa
wychodzi na to ze by musial miec 90????dobrze patrze czy nie???

No ale ubrania kupujesz jej przeciez wieksze prawda? Na zdjęciach wyglada na dużą :Oczko: Zmierz to sie przekonasz :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

kwiaciarka
Kuba codziennie przynosi zadanie domowe do domu. No on to lubi, ale kurcze mam wrazenie ,ze chca zajezdzic te dzieci. W szkole lekcji 5 szt i jeszcze tyle zadan domowych, kazde dlugie i wymagajace skupienia . Slaczkow full , reka boli, do tego jakies wycinanki , logiczne zadania.
Na dodatek niedlugo dzieci do szkoly od lat 6, czyli zerowka bedzie dla 5cio latkow.

Jestem absolutnie przeciwna temu. Niestety nie mmay juz na to wplywu, nasze lipcowiatka pojda do szkoly w wieku 6 lat.

kwiaciarka
Alutka7912
kwiaciarka

a czy czasem nie wyzynaja Ci sie zabki madrosci??
Heloł :)

Nie kwiacairko, zeby wszystkie juz mam :Oczko: Mam zapalenie mieszka włosowego i potrzebna mi tylko maść od dermatologa:Oczko:

aha, a nie masz masci z poprzdniego razu ?

Ela zaczyna coraz wiecej mowic, wczoraj zobaczyla psa i mowi pes,pes :)
A dzis robaka na oknie i mowi - bobak :)

Pieknie. Brawa dla Eluni:brawo:

Dziubala
Witam wtorkowo

Nocka w pierwszej połowie ciężka :Kiepsko:. To, że Maciuś się obudził to mnie nie zdziwiło ale Adaś kilka godzin źle spał, płakał i nie mógł sobie miejsca znaleźć. Nie wiem czy to przypadek czy ma to związek z tym, że był wczoraj popołudniu w cyrku i mogły to być „wrażenia pocyrkowe”. Zobaczymy jak dziś będzie. Zasnęłam na dobre dopiero k. 2.00 i tak spałam "aż" do 5.30.
Piję kolejną :kawa: ale jeszcze nie jestem dobudzona :Kiepsko:

Wspolczuje kochana. U nas tez noc kiepska, bo Francio od 2 do 3.30 wiercil sie,krecil, stekal. Niby nie musialam byc przy nim, ale nie spalam, bo wszystko przeciez slyszalam. A najlepszy numer zrobil jak go o 3.30 wzielam na rece, zeby dac pic, ten sie napil i zjezdza mi z kolan, zeby wstac juz:Oczko: Wpakowalam do lozeczka i spal az do 6.15:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

isa32
Od rana wstała: tata, tata :Szok: ale też się pochwalę. Pytam: jak masz na imię, odpowiada: Ala :Śmiech: to "l" takie mniej wyraźne, ale wie dziewczyna o co chodzi :Oczko:

Pieknie:brawo:

Dziubala
isa32
ale też się pochwalę. Pytam: jak masz na imię, odpowiada: Ala :Śmiech: to "l" takie mniej wyraźne, ale wie dziewczyna o co chodzi :Oczko:

Super ::):. Brawo ::):

Dla Elusi też brawa :yes:. Słodkie to jest ja nasze maluszki coraz więcej zrozumiałych słów mówią :yes:

Maciuś nas zdumiewa tym, że woła na braciszka "Adaś". Choć to "ś" to trochę jak "ź", ale to nie ważne. Grunt, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Słodziutki Maciuś ::):

No jestem pod wrazeniem, super, wielkie brawa dla Maciusia:brawo:

Alutka7912

Postepy nasze dzieciaczki robią:Oczko: Jula nauczyła się słowa daj i teraz w kółko powtarza "daj, daj, daj" :) Albo na zmiane ciurkiem:mam, tata, baba, dada, papa, dziadziuś :Oczko: I nauczyłasie tez szeptać :Oczko: Jak ją cichutko zapytam gdzie idziemy to tez szeptem odpoeiada "dada" a jak głośno zapytam to głośno mi odpowiada :Oczko:

O Matko, co wygadane te dzieci Wasze:Oczko: Pieknie, :brawo: dla Julci. A ze szeptem mowi to juz w ogole kosmos:Śmiech:
No Francio jest mocno w tyle jesli chodzi o gadanie...

asia78
Dziewczyny jakie rozmiary kombinezonow i kurtek bedziecie kupowac dla dzieciakow na zime?

Nie myslalam jeszcze o tym.

asia78
Ja pocieszam sie tym, ze mam chlopca a oni pozniej mowia:yes:No i pamietam mojego brata, ktory do 2 lat mowil bardzo kiepsko a teraz sie go nie przegada:yes:

O, to ja tez sie tym bede pocieszac:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png