Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala

Alutka7912
A z ta szkoła dla 6 latków to o ile sie nie myle rodzic bedzie mógł zdecydowac czy dziecko idzie rok szybciej do szkoły czy nie. Ja sie niedawno nad tym zastanawiałam i jesli bedzie to nieobowiązkowe Julka pójdzie do pierwszej klasy normalnie a nie rok wczesniej.
Dla dzieci od rocznika 2005 szkoła dla 6 latków już jest obowiązkowa.

Dobrze, że kaja jest rocznik 2004, co prawda, 20.12 ale zdązyłą ;)

Dotrwałąm, dziś pierwsza noc od 4 dni lepsza, mimo tego, że dominika chora, ale po ostatniej nocy gdzie nei spala, dzis spala .
Oczyywiscie nie zebyt bez povodek, bo do drugiej Natali smoczek wypadał średnio co 15 minut, a o 4 moglam juz dac przeciwgoraczkowy znowu, a ze wysoką miala to dostała, plus przekupkana cała na wylot, poplakala torxhe obudzila dominike, zeszlo do 5 rano, ale potem juz do 7.30 spokoj :taniec1:

Czuje się wyspana, po tych wczesniejszych maratonach..

Dziubala
isa32
ale też się pochwalę. Pytam: jak masz na imię, odpowiada: Ala :Śmiech: to "l" takie mniej wyraźne, ale wie dziewczyna o co chodzi :Oczko:

Super ::):. Brawo ::):

Dla Elusi też brawa :yes:. Słodkie to jest ja nasze maluszki coraz więcej zrozumiałych słów mówią :yes:

Maciuś nas zdumiewa tym, że woła na braciszka "Adaś". Choć to "ś" to trochę jak "ź", ale to nie ważne. Grunt, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Słodziutki Maciuś ::):

Super, brawa dla Ali i Maciusia:)

Moje na Karoline wołają Aja pewnie od Kajiu, wsumie od dawna, ale ostatnio nic nowego nie mówia No ale wsumie one teraz sie rozsmakowuja w chodzeniu, bieganiu i włazeniu a to zwykle tak jest ze jak cos nowego fizycznie to psychicznie mniej i odwrotnie ;) Opanuja gonienie, sie znowu do gadfania pewnie wezma ;)

babeczqa
Wydaje mi sie ze paroweczka smakusia - to wmiare takien ieswinstwo :lol:malso maslane ale chyba wiecieo co chodzi:)

Wiemy:) Ja tez nie wrzucam parówek do jednego worka świnstwo, bo sa takie co maja 3% miesa i same E i inne swinstwa, a sa tez takie co mają powyżej 70% a dodatki w miare ok, jakies soje itp

rekordowo to chyba 80 opare procent widziałam

Alutka7912
Ja jestem przeciwna parówkom dla dzieci ale tym taniuchnym które zawieraja same odpoady i tłuszcz. Natomiast parówki przeznaczone dla dzieici maja juz inny skład. Mysle, że jedna lub dwie w tygodniu nie zaszkodzą:Oczko:Poza tym...we wszystkim trzeba zachowac umiar i zdrowy rozsądek. :Oczko:

O łądnie to ujęłaś, mniej sie opisałaś a o to mi chodzilo :36_2_46:

Alutka7912
babeczqa
Wiecie co jak wstanie to ja zmierze dokladnie bo tak jak spi i lerzy to piate przez dziesiate
samej niechc emi sie wierzyc ze 94 mi wychodzi?????????????
jaki glupol ze mnie chyba...
jak wstanie to ja zmierze no 94 to chyba gigant jakis:lol:

Babeczko, narysuj na ścianie kreseczkę przy 90 cm i postaw przy niej Oliwkę, zobaczysz czy jest ok :Oczko:
Chyba tak zrobie....bo zaraz ja obudze i zmierze hehe niedaje mi to spokoju ze takie wielkie dziecko mam:)tzn wysokie:)

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png