Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Dzien dobry
Dzieki nocnym pogaduchom oczy na zapalki i radość od rana :) dzieki Moniq :)

Małgosiu--> co u Was?? jak mama?? niezmiennie sil i zdrowia życze ...myslac cieplo o was mówie spokojnego dnia :)

A dziisiaj hektolitry kawy poprosze :kawa: ahhhhhh

witam was moje kochane wariatki ;)
u nas w domku mega katar
mama z racji antybiotyku bedzie miala tylko mały zabieg- powazniejsza operacja sie przesunie
moze to i dobrze- bo oddechu potrzebuje
kocina na szczescie ma jutro zdjecie szwów i nie wdało sie zakazenie
tyle dobrego;)

kawunie to i ja bym sie napiła nawet teraz na noc ;)
zaraz wpada moja siostra w ciazy - wiec nici z prasowania ;)

Gość Olimpijka

Dzien dobry

I u nas po skonczonym antybiotyku sypnęło katarem............ahh mam nadzieje ze uda mi sie go popedzic i ze nie zejdzie nizej znowu ahhhhhhh

Sil i zdrowia niezemiennie.My dzis na party idziemy bo sasiad konczy roczek i Oliska idze na impre....rano dostała prykaz od ojca że ma sie nie ochlać hehehe :lol: :sofunny:

Gość Olimpijka

tak tak Moniq---> koniec tygodnia poczatek wolnego ;) ja sie nie moge doczekac jak usciskam jutro brata i bratowa...niby nie dawni sie z nmi widialam ale stesknilam sie juz jak cholera :)

torcik potwierdzilam juz bo mi czeszka piecze na zamówienie, ksiedzu powiedzialam ze woda ma byc ciepla :;) hehe powiedzial ze jak chce to moze mi w domu dziecko ochrzcic :)
sypialnia naszykowana dla rodiznki....papu popieczone a ja z winkiem zasiadam z Wami :)

Małgosiu...co u Was?? jakies dobre wiesci poprosze :)

oli, dopiero sie doczolgalam

stanowczo za duzo rzeczy na mojej dzisiejszej liscie do zrobienia bylo

ale sie udalo i wszystko zapiete na ostatni guzik
wiec luzik

jutro troche bieganiny, trzeba dokupic panele do pokoju bo zabraklo z przyczyn nieumiejetnosci liczenia pow kwadratowej :sofunny:
zartuje :lol: po prostu zostalo nam troche paneli bo mielismy w planie zrobic inaczej korytarz a w sumie zmienilismy plany i jest paneli prawie tyle zeby zrobic pokoj :) namieszalam, grunt ze jutro babcia wpadnie zajac sie chlopakami a my do Leroy Merlin :)

Olimpia widze wszystko zapięte na ostatni guzik ;)
w takim razie milego spotkania rodzinnego zycze

Monis pracusiu drugi Ty ;)
udanych zakupów- fajnie, ze tesciowa zostaje z młodymi

moja mama dziekuje- w domku juz
zabieg jak sie okazało nie byl zabiegiem na któy skierował ja jej lekarz a zwykłym czyszczeniem wykonywanym w lekkiej narkozie i po południu wypis
takze wieczorkiem juz była w domu
ciekawe co na to jej lekarz....ja niedługo nie wytrzymam z ta polska sluzba zdrowia.....

Gość Olimpijka

czesc
nie odsypiam tylko strasznie chora jestem, zapalenie zatok, problem z gaardlem i glosem temperatura...........ahhhhhhh

imoreza sie udala a tu kilka fotek Picasa Web Albums - Minia - chrzest
wybaczcie ze nie odpisuje ale choroba mnie pokonala