Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki Monis musze funkcjonowac na wysokich obrotach ;)
takze kawa za kawą ;)

wczoraj M zawoził chłopaków do szkoły i przedszkola i wjeżdżaj na
parking- gdzie był tłok, pani się wychyliła ze swojego auta i
krzyknela, ze bedzie wyjezdzac.
- tata, co ten pan do Ciebie krzyczał??= pyta Kuba
- to nie pan tylko pani = odpowiada Marcin
- no właśnie to Pani a nie cłowiek = podsumował Bartek

Gość Olimpijka

Pani to nie cłowiek.......... :sofunny: dobre dobre

My juz po wizycie........Oli i ja na antybiotyku :( u mnie osluchowo czysto natomiast mloda po prawej stronie lekkie gwizdy...zatem na oskrzela zaczynało wchodzic....do tego priobiotyki oslonowo, syropek na katar i na kaszel aha no i na ból gardla bo mloda czerwone i ja tez z tym ze ona bardziej i pewnie dlatego w nocy dala koncert...a moze przez to ze 1,5h plakala i darla sie w nieboglosy...nie wazne->spray do gardla i syrop w ruch :)

Moniq- cos Cie jeszcze gnębi...ja ciekawska wiec może wyrzucisz co i jak i my pomożemy bo to ze Ci wiernie kibicujemy to wiesz :)

Małgoś- jak to lunatykuje....może on tez nie clowiek :) :lol:

Gość Olimpijka

Moniq czyli czasobrak i czasowstrzymywacz jednym slowem.....a zmiany zawsze na lepsze :)

Kaszlu nie miala ale jak jej te gluty splywaja to kaszle albo jak mocniej wciągnie to ja to wkurza...dwa razy nawet pawoa puscila jak zaciągnęłą gili a syrop zeby to rozrzedzic co by łatwiej jej sie odkrztuszalo...

Ahhhhh..............wisza te świnstwa w powietrzu....u mnie to samo....te same objawy i w ten sam dzien sie zaczelo....

ja z doskoku
wlasnie wyszlam z kuchni
zrobilam 10 obiadkow dla Noasia, teraz sie sterylizuja, zrobilam zapas 3 obiadow dla nas (kurze udka pieczone, zapiekane z serem i przypiekane z zmieniaczkami )
na wieczor przygotowuje juz inne danie tanie i smaczne,
poprzegladalam zdjecia zeby wywolac co nieco
musze wydrukowac zdjecia do zeszytu przedszkolnego Natanka (wspomnienia z Wielkanocy) tylko najpierw musze rozwiazac problem drukarki ktora strajkuje i nie czyta zoltego koloru wiec zielona trawa u mnie jest niebieska
i jeszcze musze zeszyc rozprute spodnie mlodego
a jak w miedzyczasie nie umre z przepracowania to sobie wypije kawe
aha, no i mlody nie spi, gaworzy od pol godziny, policzki czerwone jak buraki, ida zeby, ida!!!! olaboga

malgosia, jak zrobie co mam zrobic?? jeszcze nie zdecydowalam kiedy to zrobie bo tak z marszu to sie nie da :) tylko wstepnie zapowiadam zmiany, zanim do nich dojdzie to troszke wody uplynie.
a czy bede potem? no cos Ty!! wtedy to juz w ogole mnie w domu nie bedzie!! bo posmakuje i mnie wywieje :sofunny:
zartuje, oczywiscie ze bede, ciagle bede ale pewnie bede sie mniej udzielac ale wszystko bede czytac :)

Gość Olimpijka

monikouette
oli, dacie rade!! kurujcie sie, co to ma znaczyc!! zeby w Irl byc i chorowac :Oczko: :lol:

mnie tez sie to nie podoba zwlaszcza ze pogoda wiosenna......ale cóż nawet najlepszych dopada :lol:
Moniq- taka tajemnicza jestes ze ja juz mam metlik w glowie....pisz o co chodzi...a my kure dzis tez na obiad:)

Gość Olimpijka

Wlasnie sobie uświadomilam ze jestesmy cale 3 tutaj a ubaw mamy przedni i jedna drugą wspiera ....... nie potrzebne tłumy :) wystarczą miedzynarodowe forumowe ziomalki :)

Moniq-:Całus:

Małgosiu- :kawa: pijasz wieczorkiem??? ja latte popijam wlasnie :)