Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

kingusia1991
Wiecie co dziewczyny ... te włoski na brzuchu moje czarne mnie swędzą :hahaha: :hahaha: nie, że się nie myłam, ale ogólnie, śmiesznie tak "łaskoczą" czasami :lol: :sofunny:

Ale skoro masz mocniejsze włoski na brzuchu to na głowie ci się chyba też polepszyły nie ? Bo ja to mam wrażenie jak bym łysiała :) I wolała bym żeby mi włosy na brzuchu wyrosły niż to co mi się zrobiło na piersiach,tak jak niektórym ciemnieje pasen na brzuchu to mi zciemniało do okoła sutków ,nie nawidze tego !!

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Kaszaaaaaa
kingusia1991
Wiecie co dziewczyny ... te włoski na brzuchu moje czarne mnie swędzą :hahaha: :hahaha: nie, że się nie myłam, ale ogólnie, śmiesznie tak "łaskoczą" czasami :lol: :sofunny:

Ale skoro masz mocniejsze włoski na brzuchu to na głowie ci się chyba też polepszyły nie ? Bo ja to mam wrażenie jak bym łysiała :) I wolała bym żeby mi włosy na brzuchu wyrosły niż to co mi się zrobiło na piersiach,tak jak niektórym ciemnieje pasen na brzuchu to mi zciemniało do okoła sutków ,nie nawidze tego !!

Mi też ściemniały dookoła sutków - uroki ciąży :D

włosy... moje włosy na głowie? tragedia :36_2_58: mam tak ich mało przez cieniowania i inne srania... i przez rozjaśniacze,że daj, żesz spokój ... :36_2_58: i jeszcze odrosty ... mam od nasady trochę czarnego później brązowy odcień odrostów no i jeszcze moja farba blond utrzymana :P mam trzykolorowo na włosach ogólnie, przez te odrosty... i przymierzam się pofarbować na brąz w miarę ciemny, żeby się nie wk*wiać co rusz odrostami :grrrrrr:

http://www.suwaczki.com/tickers/dqprroeqtjy1ztqb.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dhi43e3k4u27zg55.png

Wiecie co mi się podobają takie ochraniacze do okoła lóżeczka sklep.dzidzio.pl -> Pościel 4-elementowa z wypełnieniem z zagłówkiem MIŚ NA CHMURCE, Ankras
Na allegro jeszcze nie znalazłam ale poszukuje dalej :) Na początku jak się chce podglądać to można zawinąć kawałek i już ale ja mam takie niespecjalne zdanie na temat żeby dziecko niechcący zobaczyło charce rodziców :)

Kaszaaaa Kingusia sliczniaste brzuszki:)

Kaszaaa a Twoja piżamka jest mega ;)

Ja właśnie sortuje sobie foteczki bo mąż mi dzisiaj śmignął sesyjke :*

Co do ochraniaczy ja tez poszukuje na całe łózeczko, są duzo wygodniejsze, ogólnie zastanawiam się nad kompletem z frotty jest dużo przyjemniejsza, miększa ogólnie jak na marzec super :) Potem super się przydaje w zimie milej się nią okryć :)

qmpeela

Co do ochraniaczy ja tez poszukuje na całe łózeczko, są duzo wygodniejsze, ogólnie zastanawiam się nad kompletem z frotty jest dużo przyjemniejsza, miększa ogólnie jak na marzec super :) Potem super się przydaje w zimie milej się nią okryć :)

A no świetny pomysł,ja jeszcze takiej nie widziałam tylko prześcieradełka z frotte a prześcieradełek to też minimum z 4 trzeba mieć nie ? Ale ona na szczęśie są tanie :)

Kaszaaaaaa
qmpeela

A no świetny pomysł,ja jeszcze takiej nie widziałam tylko prześcieradełka z frotte a prześcieradełek to też minimum z 4 trzeba mieć nie ? Ale ona na szczęśie są tanie :)

Ja przescieradełka miałam 3 i w zupełnosci wystarczyło :) Kompletów poscieli chyba tez na poczatku 3 no moze 4 :) W tym z ochraniaczami miałam dwa i dwa dobrane kolorystycznie do tamtych zeby pasowały ochraniacze i baldachimy :)

Witam cieplutko i ja :)

stokrotka_87
hej hej i ja już też na nogach.. mało tego byłam już nawet w sklepie po bułki i twaróg i śmietanę bo miałam ogromną ochotę na twarożek ze śmietaną i cukrem :D a za nim to zrobiłam byłam taka głodna że musiałam zjeść bułkę z szynką i ogórkiem kiszonym... niezła mieszanka...ale dziecie wołało o te właśnie produkty :smile:

Fakt mieszanka niesamowita ale ja wczoraj zjadłam bułeczke z własnej roboty dżemikiem truskawkowym zagryzłam zupą ogórkową i doszłam do wniosku, że jeszcz jedną bułeczke z dżemikiem mi się chce;)