Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

stysiapysia nie sądzę żeby mnie straszył ot tak. Miał ku tem upodstawy. Dletego własnie nie wolno mi nic robić. Mam bardzo krótka szyjke i częste skurcze macicy co może doprowadzić do całkowitego zgładzenia szyjki i nie będzie miało co trzymać ciąży. Nie wiadomo czym jest to spowodowane być może zabiegiem który miałam robiony rok temu. W każdym bądz razie biore no-spe, magnez, i leżakuje. Mam nadzieje, że ominie mnie przyjemność podszywania.

Kaszaaaa jw. ;)
A co do bólu różnie bywa, ale najczęsciej bolą sciagna/wiązadła w pachwinach bynajmniej na początku wzrostu brzusia. Potem to już różnie bywa raz kośc ogonowa raz wiązadła. Wszystko można wytrzymać ;)

qmpeela
stysiapysia nie sądzę żeby mnie straszył ot tak. Miał ku tem upodstawy. Dletego własnie nie wolno mi nic robić. Mam bardzo krótka szyjke i częste skurcze macicy co może doprowadzić do całkowitego zgładzenia szyjki i nie będzie miało co trzymać ciąży. Nie wiadomo czym jest to spowodowane być może zabiegiem który miałam robiony rok temu. W każdym bądz razie biore no-spe, magnez, i leżakuje. Mam nadzieje, że ominie mnie przyjemność podszywania.

Kaszaaaa jw. ;)
A co do bólu różnie bywa, ale najczęsciej bolą sciagna/wiązadła w pachwinach bynajmniej na początku wzrostu brzusia. Potem to już różnie bywa raz kośc ogonowa raz wiązadła. Wszystko można wytrzymać ;)
Oj to kochana musisz leżeć faktycznie - życzę wszystkiego dobrego!!!!

stysiapysia
Kaszaaaaaa
qmpela musisz leżeć i czytałam,że im szybciej założą szew tym lepiej :)

Wiązadła w pachwinach już przestały mnie boleć,naj gorzej było w 8-9 tygodniu :D
Jeszcze będą boleć ... przecież ciało przygotować się musi

Tak,napewno ale nieszkodzi,już znam ten ból więc może sobie boleć ile wlezie :D
Naj gorzej jak coś boli pierwszy raz,wtedy się zastanawiam czy tak powinno być.Na wiązadła mnie przed czasem lekarz przygotował i dokładnie pokazał gdzie więc nie było stresu.

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png