Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia no ja tez zamowilam te z Atmosphere. Leza schowane, P. nawet nie widzial, bo by sie zaraz wkurzal, ze buble kupuje :)

A u nas na spacerku byl tatus z synkiem, a mamusiam myk do lumpa. Nic ciekawego nie bylo, ale pokupowalam koszulki na lato mlodemu. za 10 rzeczy dla niego zaplacilam 33 zl, wiec luuuuzik :)

Andzia ta kasza manna do tej szrlotki to blyskawiczna czy taka zwykla? Narobilas mi smaka. No i chyba to bede potrafila zrobic :hahaha:

czesc babeczki

przelecialam szybko po postach.....
a ja tam z balerinek jestem zadowolona...moze wystawcie na allegro...zawsze sie kasa zwroci
andzia przepis super a to masło na całosc ,tak?na pewno sprobuje:)

bylismy u lekarki z mlodym....okazalo sie ,ze ma podwyzszone limfocyty:(i ma jakies limfocyty atypowe:(zaniepokoilo to nasza padiatre ,strwierdzila,ze ta wysypka mogla byc wirusowa....to by duzo wyjasnialo.....no i kazala na razie czekac i za miesiac zrobic znow badania:( a najbardziej sie wkurzylam ,ze to z naszej inicjatywy zrobilismy te badania....a gdyby nie to,ze yto my pomyslelismy ,to pewnie nic by nie wyszlo bo i jak skoro lekarze nie zlecaja badan??!!

zdenerwoalam sie sjak cholera....
lekarka powiedziala wyraznie,ze na razie nie ma podstaw do obaw ale jak tu sie nie denerwowac....
badala wezly chlonne....niby troszke powiekszone.....
musze na spokojnie przemyslec....co dalej robic....w sumie mam do niej zaufanie ...sama wytlumaczyla,ze trzeba powtorzyc za misiac badania ,zeby moc cokolwiek stweirdzic

Cafe dobrze, ze intuicja Ci podpowiedziala, zeby zrobic te badania! To pewnie faktycznie jakis wirus i na pewno nic groznego. Nie czytaj w necie zadnych rewelacji! Ja na Waszym miejscu poszlabym jeszcze to skonsultowac do innego lekarza. Tak dla wlasnego spokoju!

JA ostatnio na kontroli u pediatry tez pytalam o koniecznosc robienia badan, a ona, ze nie, nie ma takiej potrzeby. Ale i tak pojde z malym zrobic wyniki.

magda_79
Cafe dobrze, ze intuicja Ci podpowiedziala, zeby zrobic te badania! To pewnie faktycznie jakis wirus i na pewno nic groznego. Nie czytaj w necie zadnych rewelacji! Ja na Waszym miejscu poszlabym jeszcze to skonsultowac do innego lekarza. Tak dla wlasnego spokoju!

JA ostatnio na kontroli u pediatry tez pytalam o koniecznosc robienia badan, a ona, ze nie, nie ma takiej potrzeby. Ale i tak pojde z malym zrobic wyniki.

no ja za kazdym razem sie pytalam....ale tez mowila,ze nie ma takiej potrzeby...
za pozno....juz sie naczytalam ....
ale zaczekam....powtorze najpierw badania,tak bedzie najrozsadniej....a pozniej z wynikami skonsultuje...

Andzia powiedz mi w ilu stopniach piec tą szarlotkę??
Cafe ja wiem, że łatwo mi pisać ale nie przejmuj się na zapas i tak jak już Magda pisała - nie czytaj nic w internecie!!! Ja zawsze też tak robię i potem mam tylko niepotrzebny stres:/

Wyobraźcie sobie, że przed chwilą była moja mama i jak tylko wzieła Kubę na ręce to ten w ryyyyyyyyyyk i to taki ryk że masakra... nie mogła go wziąść na ręce, nie mogła nawet na niego spojrzeć!!! i pomyśleć że jeszcze ostatnio właśnie myślałam o tym, że jak na to że Kuba cały czas jest praktycznie ze mną w domu to do obcych (no już nie wspomnę mojej rodziny, z którymi widuje się dość często i nigdy takiego problemu nie było) jest w miarę otwarty... mam nadzieję, że dziś poprostu to moje dziecko ma ciężki dzień!

Andzia teżmam smaka na szarlotke...ale dzisiaj to ja napewno nie dam rady!!
Cafe moze lepiej nie czytac i nie stresowac się na zapas...zrobisz badania i wtedy może cos powie lekarz...
Gosiamm u nas jest tak, ze na niektorych obcych marcel reaguje normalnie a na niektórych placze...nie wiem od czego to zależy...
ja oglądam barwy szczęścia...a późneij uciekam do deski i może zdąże przed 23 pójść spać...