Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia jeszcze raz dużó zdrówka dla Stasia
Gosia tak a propo tych nauk przypomnialy mi sie nasze, inne czasy troche temu, na zakonczenie nauk oczywiscie spowiedz i o malo co ksiadz nam nie chcial dac rozgrzeszenia bo nie dochowalismy czystosci do slubu :sofunny:

Bartek ostatnio strasznie niespokojnie spi, budzi sie co chwile, cale szczescie ze z nim spie, bo chyba cala noc zajeloby mi chodzenie od lozeczka do lozka, Dzisiaj ide na usg bioderek, tak profilaktycznie

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

czesc kobitki

no olus dzisiaj w nocy przebudzil sie z taaaaaaaaaaaaaakim rykiem.....ja w sekunde na rowne nogi.....smok .....i juz bylo dobrze-ja nie spie z malym dlatego czasem wstaje i kilkanascie razy....
w ogole sie nie wyspalam kobitki,w ogole!!!gdyby ta moja mala glizda spala w dzien dluzej to chetnie bym sie tez polozyla!a tak,zanim ja zasne to on sie juz obudzi:36_19_1:

ja tez mam problem....choleres....robilam kurs u goscia w kaliszu....podeszlam raz do egzaminu praktycznego.....i z tego co wyczytalam ukonczenie kursu jest nadal wazne...tylko musialabym zdac oczywiscie testy no i wykupic sobie godzinki ....ale nie mam numeru do tego instruktora!!!zepsul mi sie telefon razem z karta(karta ulegla zniszczeniu )nie wiem jak sie z z tym instruktrem skontaktowac!!!i tak bede musiala wykupic troche godzin ....ale powtarzac caly kurs??w poniedz K ma byc w domu wiec moze uda sie jechac do kalisza,do osrodka egzaminujacego i tam sie zorientuje!na pewno maja moje dokumenty,moze pomoga...chcialabym najpozniej w marcu zaczac jezdzic....bo pewnie troche to potrwa ze wzgl na malego...

Witajcie kobitki :)
Kurcze na bułećzkęchyba juz się nie załapię :( ale popijam za to kawusię....
Franiu sto lat!!!:36_3_19:
Andzia ja gotuję i zamrażam....Na poczatku Marcel się krzywil ale jakoś wcina i o wiele taniej mi to wychodzi bo za ok 2 zł mam obiadki na tydzień :taniec1:
Cafe, Gosiamm my też musimy z tym chrztem załatwiać ale nie chce mi się anwet mysleć...O tyle głupio, ze wesle robilismy przy cywilnym i teraz tak dziwnie wesele jeszcze raz???No i muszę iść się dowiedzieć do księdza jak to wygląda.
Justynka pochwal sie fryzurką :)

Gosaimm raczej nie powinno być problmu z przeniesieniem papierów..moja kumpela przenosila z Poznania do Leszna...Cafe jak juz zdawalas i minal jakis czas to chyba też tylko dokupujesz godziny i zdajesz testy od nowa...Ale kobitki róbcie prawka bo to super sprawa i niezależnośc w każdej chwili....
Cafe u nas też glównie mięsiwo...własnie kupilam kilka książek kucharskich i kombinuje nowości. Wczoraj robilam Chili con carne i było pyszne a dzisiaj robię Taco meksykańskie. Mi najbardziej pasuja szybkie dania :).