Skocz do zawartości
Forum

Start:) Czerwiec 2009:)

Rekomendowane odpowiedzi

Asiorek Witaj:):*:*

Ja sie nie zalamuje ale jakos dzis, w sumie od kilku dni mam jakiegos malego dola .... staramy sie sierpnia tamtego roku, do lekarza poszlismy w listopadzie no i u mnie i u M jest problem, wtedy powiedzialam OK robimy co mamy robic, co lekarz mowi, i przestalam o tym myslec tak bardzo, M pobral leki no i 3 miechy i nic wiec 2 raz zrobilismy badanie no i okazalo sie ze jest u niego gorzej niz wczesniej, tak wiec znow bierze antybiotyki, ma slabe nasienie bo ma jakies bakterie tz zapalenie gluczolu krokowego no i walczymy z tym , a u mnie to bylo zespol policystycznych jajnikow ale biore leki i dzialaja, w dni plodne biore zastrzyki, no ale ze teraz nie ma po co brac bo nasienie jest tak slabe to tylko tabletki biore, jestem z tym wszystkim pogodzona wiem ze za jakies kilka miesiacy sie uda, ale jakos wlansie mnie doszlo znow taki smutek...

Aniołek 6 tydz

:Płacz:
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvhdge54fl2flm.png

flor
Asiorek Witaj:):*:*

Ja sie nie zalamuje ale jakos dzis, w sumie od kilku dni mam jakiegos malego dola .... staramy sie sierpnia tamtego roku, do lekarza poszlismy w listopadzie no i u mnie i u M jest problem, wtedy powiedzialam OK robimy co mamy robic, co lekarz mowi, i przestalam o tym myslec tak bardzo, M pobral leki no i 3 miechy i nic wiec 2 raz zrobilismy badanie no i okazalo sie ze jest u niego gorzej niz wczesniej, tak wiec znow bierze antybiotyki, ma slabe nasienie bo ma jakies bakterie tz zapalenie gluczolu krokowego no i walczymy z tym , a u mnie to bylo zespol policystycznych jajnikow ale biore leki i dzialaja, w dni plodne biore zastrzyki, no ale ze teraz nie ma po co brac bo nasienie jest tak slabe to tylko tabletki biore, jestem z tym wszystkim pogodzona wiem ze za jakies kilka miesiacy sie uda, ale jakos wlansie mnie doszlo znow taki smutek...

Ojejciu...
Strasznie mi przykro,ze macie takie problemy ze zdrowiem i poczeciem dzidziusia...
Cieszę sie,że do nas dołaczyłaś,razem będzie nam napewno razniej:)
Uda się,zobaczysz...
Dobrze,ze znają juz lekarze przyczyne...to pomoże w leczeniu...
A zmieniając temat,pracujesz pewnie co?
Jak spedzasz wakacje Flor?
U nas dzisiaj jest bardzo chłodno,kurcze a juz lipiec...
Pogoda nas nie rozpieszcza...brrrr

Ja mam duze szczescie ze moja mama pracuje z lekarzem co leczy nieplodnosc wiec i duzo pieniedzy zaoszczedze bo od nas nie bierze za wizyty no i oni odrazu mowia co robic, w cyklu 4 razy na usg chodzilam, zeby odpowiednie trafic w dni poldne, takze w sumie nie powinnam narzekac, ale psychika robic swoje.... ale jak popisze pogadam to mi zawsze lepiej:D

Wakacje hmm. w czerwcu bylam na wegrzech ( moj M jest wegrem) a tydzien temu na dzialce nad woda, w tym roku sobie odpuscilismy jakis wyjazd morze gory, bedziemy tylko na dzialke jezdzic :) jak tylko poprawi sie pogoda:)

Pracowac pracuje u tescia, a ze teraz nie ma za duzo pracy czesniej mam wolne niz pracuje :)

Aniołek 6 tydz

:Płacz:
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvhdge54fl2flm.png

flor
Ja mam duze szczescie ze moja mama pracuje z lekarzem co leczy nieplodnosc wiec i duzo pieniedzy zaoszczedze bo od nas nie bierze za wizyty no i oni odrazu mowia co robic, w cyklu 4 razy na usg chodzilam, zeby odpowiednie trafic w dni poldne, takze w sumie nie powinnam narzekac, ale psychika robic swoje.... ale jak popisze pogadam to mi zawsze lepiej:D

Wakacje hmm. w czerwcu bylam na wegrzech ( moj M jest wegrem) a tydzien temu na dzialce nad woda, w tym roku sobie odpuscilismy jakis wyjazd morze gory, bedziemy tylko na dzialke jezdzic :) jak tylko poprawi sie pogoda:)

Pracowac pracuje u tescia, a ze teraz nie ma za duzo pracy czesniej mam wolne niz pracuje :)

Cieszę się,ze w tej całej Twojej historii jest duży promyk nadzieji...
My kobiety chyba nie potrafimy przestac mysleć o checi posiadania dziecka-a to w jakiś tam sposób nas blokuje i wogóle,przestajemy wierzyć,że się uda...
Ja mam już dwójke dzieci,trzecie poroniłam i niby jestem w pełni zdrowa a tez nie wychodzą nam starania...
O pierwsze dziecko walczyliśmy 1,5 roku,właśnie w miesiącu kiedy zaszłam w ciąze odpuściliśmy sobie....
Nie wiem gdzie cały ten sens tego co napisałam ,ale tak własnie było...
A ja wakację siedzę w domciu z moimi krasnalami i nie pracuję wogóle....
Jestem kurą domową-ale kocham to co robię:)
Życzę Ci powodzenia,abyś w tym cyklu doczekała się upragnionych II kreseczek:)
Idę kawkę sobie zrobić,bo zasne za szybko a czekać muszę na Mosię...pewnie po 22 bedzie kobietka nasza...

mosia
a ja się boję, że jak nie potwierdził to może coś złego się dzieje
:o_noo:

Kobietko moim zdaniem nie mógł potwierdzić bo ciąza w tym czasie pewnie na USG jest mało widoczna...:36_2_54:
Dlatego na USG się idzie w 5-6 tyg.ciąży...
Jejuś,żeby ta beta była w porządku...
Wtedy będziesz musiała mnie ściskać bo obiecałaś hi,hi....:36_3_19:

mosia
napisałam do niej.
zeświruję do jutra chyba.

ale dziwne jest to, że jak szłam dzisiaj do niego to miałam nadzieję, że coś dobrego mi powie, a teraz jak jest szansa, że to dzidzia to ja jestem sceptyczna co do tego...

Wiem jak to jest...
Byłaś nastawiona na to,że dzisiaj usłyszysz odpowiedz na Twoje pytanie...
A tym czasem przeciąga sie wszystko o kolejny dzień....-życie...