Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

zosieńka
no tak jak ja przyszłam to wy wszystkie pouciekałyście wpadnę potem bo zaraz się odezwę do siąsiadki bo się nie odzywa możesię obraziłą upssssssssssssssssssssss

a jaka ta sąsiadka jest? Fajna? Nie dziwie sie jej jak siedzi w domu to jesteś dla niej ratunkiem żeby nie ześwirować...heheh...

ana79
witajcie dziewczynki!!!!!!!!! ja cały czas leże i podziwiam Yasmelce,bo ona już dłużej tak....a od tego wszystkie gnaty bolą i na dodatek bardziej dokucza ta zakichana zgaga:whoot: nie mam laptopa,więc żadko tu zaglądam,bo musiałabym siadać,a muszę wytrzymać jakoś do jutra,bo jednak zdecydowaliśmy się na ten krążek...lepiej nie ryzykować,a kasa to nie wszystko....więc jutro o 12 idę do gina,ale jednak się troszkę boję,czy to bolesne i czy nie bedzie zadnych komplikacji....może potem bedę mniej uwiązana do wyrka....jak ja nie cierpię leżeć,ale jak mus to mus...

Będzie dobrze Ana zobaczysz...wszystkie tutaj trzymamy kciuki za ciebie i za bobaska...wypytaj sie o wszystko lekarza....po to jest....i daj znać jak po wizycie.....damy rade...ja już tak kupe czasu leże raz lepiej raz gorzej...ale to wszystko dla naszych skarbw groszkw....

agula7777
TurboDynoMen zagrał słabo mecz,polska zawstydziła TurboDynoMena-zagrała jeszcze gorzej:smile_jump::smile_jump::smile_jump:

heheh...szkoda ich...ale może po prostu pomylił sie myslal że to juz druga polowa i dlatego do tej bramki....albo poprostu nie poznal bramkarza.....
takie żarty...ale szkoda mi ich....bo walka jest u tych na gorze a sportowcy tylko cierpią bo jakby mieli porzadnego szkoleniowca i takiego na dlużej i warunki lepsze to pewnie nie skonczyloby sie tak..a tak to ....no coz...polska bialo czerwoni....licza sie tylko ci na grze...

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

yasmelka
masz takie parcie na pomarańcze?
ja codziennie zjadam z 5 pawełkw toffii....chyba na nie po ciąży nie spojrze...
patrzyłam dziś w lustereczko...i jestem z dnia na dzień coooraz wieksza......takie sloniatkosie robie....

ja odstawilam juz duze dawki slodyczy :lol: bo na kibelku ciezko bylo :lol:
jedno prince polo co drugi dzien....ale XXL :D:D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

agula7777
Na polu tak zimno a ja pootwierałam wszystkie okna tak mi duszno:-(-oby mnie nie brało jakieś chorubsko

u mnie jest duszno i sucho od káloryferow....deszcz sobie padal w porze spacerowej-czyzby sezon na kiszenie dupy w chalpie rozpoczety:sofunny:

a ja ide pierniczka upichcic:)

panna-em
super patrycja :36_2_25:

tylko te zasłonki?? czy cos jeszcze do tego??

dwie bluzki sobie:lol: zwykle takie
i poszewki male na kanape w kolorze czerwonym,bo takich jeszcze nie mam:D

a wymiary pasujace do okna na 150
te takie dwa po boku 70x160
te u gory 38x220
i te takie trzymajace paski7x70

ale fachowe nazewnictwo:hahaha: