Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

panna-em
czesc brzuchatki :D
ja to niedawno dopiero oko otworzyłam :D:D
pamiętam że budziłam sie w nocy ale nie pamiętam dlaczego
widze że u was tez noc nie najlepiej :Szok:
agula współczułe niekompetentnej policji jeśli dzwoniłaś i nic z nim nie zrobili.....
yasmelka a co Ty przed snem oglądałas że koszmary Ci sie sniły??

a teraz zapraszam Was na herbatke z miodkiem i cytrynką :D

To juz nie pierwsza wizyta policji u tego dziada,ale nic nie wskórali,nie ma na niego rady le ja mu dam którejś nocy popalić-włącze sobie muzę na full-najlepiej jakiś heavy metal i zobaczymy kto się będzie smiał ostatni:hahaha::sofunny::sofunny::sofunny:

ale ja mam dzisiaj dzien....najchętniej to bym sie walneła do łóżka i z niego nie wychodziła ale do siostry będę szła obejrzeć jak im idzie remoncik pokoju Wiktora, jego nowe łóżko i meble :D:D
a jutro znowu lece na miasto i już mi sie nie chce ale trzeba wkoncu banki odwiedziec i w jednym konto usunąć bo zdzierusy co miesią tyle kasy pobierają za prowadzenie że masakra :Real mad:

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
ale ja mam dzisiaj dzien....najchętniej to bym sie walneła do łóżka i z niego nie wychodziła ale do siostry będę szła obejrzeć jak im idzie remoncik pokoju Wiktora, jego nowe łóżko i meble :D:D
a jutro znowu lece na miasto i już mi sie nie chce ale trzeba wkoncu banki odwiedziec i w jednym konto usunąć bo zdzierusy co miesią tyle kasy pobierają za prowadzenie że masakra :Real mad:

To widzę,że masz taki dzień jak ja
Też bym się wlanęła do łóżka ale obiad sam się nie zrobi a jeść trzeba:-)
Wzięło mnie dziś na eksperymenty w kuchni,jestem ciekawa czy to będzie jadalne?:sofunny::sofunny:

Pokroiłam pierś z kurczaka w drobna kostke,natarłam przyprawami,do tego papryka czerwona i żółta,marchewka i cebulka-to wszystko razem podsmażyłam na patelce,a teraz przerzuciłam do gara,zalałam woda i się dusi:-)
Powinno być pyszne,bo zapachy nieziemskie:-)

panna-em
dorotaiwiki śliczny brzusio :smile_move:
teraz dopiero zauważyłam że my w tym samym tygodniu jesteśmy :D ale mój brzucholek troche mniejszy chyba jest :grin:

teraz to i tak mam mniejszy,bo z Wiktoria miałam bardzo duży w tym samym miesiacu

heheh ciekawe która pierwsza urodzi :dzidzia:

ja już po obiadku i niedługo na spacerek z córeczka pójde,ale bardzo goraco dzis

Kiedy trzeba wspi

Witam na momencik i zaraz uciekam coś przekąsić:8_5_12:
Moj maluszek strasznie dziś szaleje,od jego kopania cały brzuch mnie boli,nie mogłam znaleść odpowiedniej pozycji do spania i w zasadzie to za wiele nie odpoczęłam:36_2_20:

No ale niedługo noc-mam nadzieję,że dzis sąsiad nie będzie imprezował:8_6_21:,bo mam zamiar się wyspać-jutro bardzo ciężki dzień przede mną.

kurcze do siostry mam jakieś 20 minut spacerkiem a od kiedy brzusio większy to kulam sie do niej nieco dłużej, a najlepsze było to że stanęłam u niej przed windą i co?
winda nie działa :grrrrrr:
no to sobie mysle że na 8 piętra to ja dreptać nie będe bo smoka wyzione :grrrrrr:
przeszlam obok do klatki tamtą windą wjechałam na 6-te pietro przeszlam do jej klatki i tylko dwa pietra schodami :D
a jak do babci chodze to na 4-te musze dreptać bo windy nie ma :Szok: to na 3-cim juz mnie tak uda bolą że mam dość :Szok::Szok:

a poza tym to moja mamuśka dziś reklamówke ciuchów mi dała :D
hehe tylko że na rozmiary to raczej nie patrzyła :D
bo nawet 74 są :D ale i jedne 52, kilka 56 i 62
i jak tak patrze na to co juz mam to wiekszosc bodow, spiochow i pajacykow wiec mi zostanie chyba do dokupienia tylko polspiochy i kilka bluzeczek :D:D
śmiałam sie że z moją siostra poszły na łatwizne bo góre ciuchów mi znoszą a najdrozsze zostawiją mi :D czyli pampersy hehe
moj P jak przyjedzie to zamiast latac ze mną po sklepach to oboje bedziemy sie byczyc :D:D bo siostra i mama wszystko kupią zanim on przyjedzie :whistle:

agula7777
Wpadłam tu na chwilkę ale widze,że straszna cisza:36_2_24:

Ja juz leżę w łóżeczku z laptopem i szczerze to się nudzę,poza tym jutro rano odbieram wyniki badań i troszkę się martwię-ale może niepotrzebnie?

napewno wszystko bedzie dobrze ::):
ja za chwile ide na szybki prysznic i mam nadzieje że dzis uda mi sie szyciej zasnąć niz zazwyczaj po 12 :Szok: chociaz i tak o 12 wstaje na tabletke a najgorzej mam jak wstaje na 6 i pozniej juz zasnąć nie umiem :Szok:
jutro lece do banku
a dziewczyny nie wiecie czy jesli w piatek zamowilam na allegro posciel a wysylaja w ciagu 3 dni od wplaty na kont to myslicie ze wyslali w sobote czy raczej zrobia to dopiero jutro?? juz sie nie moge doczekac az ona przyjdzie :D:D