Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

yasmelka
panna-em
yasmelka

no pewnie cóś robią...jedzą albo co ...wieloryby...patrycja też mówi że podglądacz z ciebie a sama podglądneła i zwiała...:lol:

no wlasnie a mi to przynajmniej z pod palców od pisania paruje :lol:
:hmm:
album mi podejrzała i myk juz jej nie ma :Oczko:
no ale przynajmniej widziała twojego lubego..

on tu jeszcze jakąś kariere zrobi :D:D
yasmelka swoim tez bys sie pochwaliła :D:D i Anusią też :D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

yasmelka
panna-em
yasmelka

a kto cie tam wie co ty robiaś może waliaś nie komara tylko szampana..heheh

tak szczerze to ja szampanów nie pije, tylko tą symboliczną lampke bo jak ciut wiecej to ja juz bym była wesoła tak szampany na mnie działają :D
chociaz nie powiem na sylwestra pilam z moim P w Krakowie prawdziwego oryginalnego szampana i musze powiedziec że był pyszny całkiem inny w smaku i wcale nie dawał tak po głowie :Oczko:
no ja obaliłam całego to chyba w styczniu byo i koleżanka też....to zaliczyam lekką niepamięć..mój mi powiedziął że obracał mnie w każdą stronę...i mało tego podobno mi się podobało...heheh a potemjak zobaczyłam szampana to mało sie nie pożygałam na jego widok...ale teraz po takim długim odwyku to chętnie chętnie...

:sofunny::sofunny::sofunny:
jaka Tygrysica
:sofunny::sofunny:

panna-em
a tak innym tematem
bo czytam że dziewczyny pakują ciuszki dla dzieci do szpitala, my w sumie mamy jeszcze czas ale wy tez bierzecie??
bo moja siostra wziela a i tak nie ubrali go w to co przyniosla bo tu dzieci dostają ciuszki a swoje to tylko na wyjscie.

ja nie brałam...tylko dopiero na wyjście miałam naszykowane bo w szpitalu u nas też dają szpitalne...wasnych nie można...

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

KOCYK niemowlęcy____**PUSIO** ____ DWUWARSTWOWY (744821631) - Aukcje internetowe Allegro
jak wam sie podoba?? ja za kocykami teraz patrze bo tez jeszcze nie mam a oglądam juz od kilku dni i napewno to potrwa jeszcze jakis miesiac zanim sie na jakis zdecyduje :D
dobrze że z porodem tak nie bede mogla że dopiero jak sie zdecyduje bo to raczej moj szalony desperado zdecyduje kiedy bedzie chcial wyjsc :D:D:D

yasmelka
panna-em
a tak innym tematem
bo czytam że dziewczyny pakują ciuszki dla dzieci do szpitala, my w sumie mamy jeszcze czas ale wy tez bierzecie??
bo moja siostra wziela a i tak nie ubrali go w to co przyniosla bo tu dzieci dostają ciuszki a swoje to tylko na wyjscie.

ja nie brałam...tylko dopiero na wyjście miałam naszykowane bo w szpitalu u nas też dają szpitalne...wasnych nie można...

wziasc sobie mozesz ale niekoniecznie zeby ubrac dzidzie w nie :Oczko:

panna-em
yasmelka
panna żyjesz?

żyje
luknełam na fotki i faktycznie yasmelka Ty to już jak babcia wyglądasz :sofunny:
żartuje!!!!
twierdzisz ze przed 30-sta jestes??
to wygladasz tak na 25-26
:D:D:D
a Anusia słodka dynia :smile_move:
no mam 29.....ale dzięki dzięki......nie tamto to żarty....wyglądam jak wyglądam....oboszzzz nie zrobie sobie liposukcji albo innego czegoś hhehhehe...takie tam żarty.....ni jest w każdym bądź razie źle...

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

yasmelka
panna-em
yasmelka
panna żyjesz?

żyje
luknełam na fotki i faktycznie yasmelka Ty to już jak babcia wyglądasz :sofunny:
żartuje!!!!
twierdzisz ze przed 30-sta jestes??
to wygladasz tak na 25-26
:D:D:D
a Anusia słodka dynia :smile_move:
no mam 29.....ale dzięki dzięki......nie tamto to żarty....wyglądam jak wyglądam....oboszzzz nie zrobie sobie liposukcji albo innego czegoś hhehhehe...takie tam żarty.....ni jest w każdym bądź razie źle...

no to na tyle nie wyglądasz
a po co ci lipsukcja czy inne pieruństwa kosztowne
przeciez do zdjec to tylko photoshop :sofunny::sofunny:
nawet lepsze jak te wszystkie operacje :D:D