Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Atena prześliczna fotka z dzidziolem!!!!!!!!!!!!!!!!! taka pełna!! :Śmiech: Nie mogę się napatrzeć!
kto pilnował Nikoli jak było przyjęcie weselne wieczorem? super ze mieliscie 2w1!!

my właśnie ustaliliśmy godzinę i datę chrztu - 24 maja w kościele na Wieniawskiego o 16.00! może ktoś z Was zechce wpaść na mszę :Usteczka:
Kasia jest chrzesną! :Śmiech:

Cześć dziewczyny to ja galopek w nowym wcieleniu:)
Nie mogę dostać się do mojego starego profilu.Więc będę mamą muu przez chwilę :)

Atenko śliczne zdjęcia no i brawo za organizację takiej imprezy z Milenką u boku.

Dagles pięknej pogody życzę na 24 maja!!!!
A jak wypad do mojego kochanego Kołobrzegu????

Dziewczyny umówiliście się z Ann w Sz-nie?

My jak zwykle trochę pochorowaliśmy, toczymy boje z gadem...takie małe ale znowu kolejny weekend fochy....

Wszystkim Robaczkom najlepszego....dużo buziaków od forumowej cioci Madzi!!!

Kasiaq ale dużo fajnych emocji przed Tobą...ślub, pierwsze doświadczenia w macierzyństwie.....będziemy kibicować i nie przepuścimy Ci ...będziesz musiała wkleić zdjęcie brzusia...;)

Atenko proszę odezwij sie na gg nie mam Twojego numeru!!!...i jak ktoś jeszcze chce(Ulę już mam) to pukajcie 1540085

Spokojnego weekendziku!Ja czekam na pocieszenie na ciasto od Madzixa...robiła dla męża na powrót a ja dostanę chyba dziewiczy kawałek?....czekam czekam czekam.....

Atena fotki super!!
witaj NuSia, ja z drugiej, tej mniejszej strony osiedla pochodze
Galopku daj znac czemu nie udalo sie wejsc na dawny profil (moze byc na GG), maila z haslem dostalas?
Dagles wielu cieplych wzruszen za dwa tygodnie! Chrzcilam tam moja pierwszą chrześnicę - dziś prawie 14 letnią :Oczko:
Madzix jak tam u Ciebie?

My jeszcze w W-wie, dzis zmienilam bilety z dzisiejszych na poniedzialkowe (od wtorku bylibysmy w Sz), dzieci zakatarzone :Padnięty:

Ann zdrówka i szybko przyjeżdżajcie zdrowi!!!To rozkaz:Oczko:U nas podobno najcieplej więc przybywajcie!!!!

Pewnie wysłaliście mi na moją drugą skrzynkę hasło a ja do tamtej skrzynki nie mam właśnie dostępu,bardzo mało jej używałam.
Moja aktualna skrzynka to madzikandres55@tlen.pl

Atenko dzięki za odzew.

U mnie walka z gadem zażegnana. Poza tym teraz jego bierze tempka ale trzyma sie dzielnie, był ze mną na zakupach....wreszcie wyżyłowałam się na parowar...jutro będę pichcić.

Dziewczyny Madzi ciasto super więc koniecznie musimy na jej cieście kiedyś sie spotkać ;)

Nusia witaj!!!!Już drugi brzuszek z nami...będziemy dopingować.Jak sie czujesz w tych pierwszych tygodniach?Bardzo blisko siebie mieszkamy:)Poza tym na Zawadzkiego moja starsza córa chodzi do przedszkola:)

Mama muu witaj.
dzięki za doping. Jak się czuje.... czy ja wiem... z rana jest mi słabo i niedobrze.... cały dzień chodze tak spięta że jak ktoś mnie wkurzy (a zawsze napatoczy się mój narzeczony) to wybucham płaczem. Co godzine głodna się robie (w nocy to dopiero koszmar) Zresztą i tak nie moge spać. :( Strasznie się kręce i kręce i jakoś nie moge znaleźć miejsca w łóżku. Dziś zauważyłam że nie podchodzi mi mięso smażone. No i te wzdęcia... Oj mogła bym pisać i pisać... ale tak pozatym strasznie się ciesze no i po cichutku nie moge się doczekać kiedy zacznie mi brzuszek rosnąć. :D Wkońcu będe mamą pierwszy raz :)

Pozdrawiam wszyskich :Uśmiech:

hejka

fajnie ze jesteś Galopku! a co to za trudne przejścia były??? :Niespodzianka:
fajnie ze masz parowar! co ugotowałaś?
Jak u Was zdrówko!
Kołobrzeg mnie rozczarował. zejście na plażę bardzo wąskie (chyba ze są w innym miejscu inne zejścia) Mielno było super! duzo zejść na plazę, ładny chodnik na wydmach! pięknie!

Anusia witaj! super czekać na brzuszek! no i na maleństwo!

Ann ja chrzcin nie przezywam za bardzo pod względem duchowym... w sumie to bez sensu chrzcić takiego malucha, który jest niczego nieświadomy... no ale jest okazja na spęd rodzinny! tata mój był ostatnio w czerwcu u nas czyli prawie rok temu :Niespodzianka: poza tym mój dziadek bedzie z Ostrowca św. pierwszy raz od urodzenia Jagody. Mój brat pierwszy raz zobaczy Jagodę (ciekawe na ile bedzie z nią przebywał hehe). No i miło bedzie iść wieczorem na jakieś tance!

Ja chętna na spotkanie! moze ktoś jutro około 11 bedzie szedł na plac zabaw???????????????????????

Anusia super!!!! bedziemy trzymać kciuki!!!
ja chodziłam do szkoły rodzenia w szpitalu miejskim, której juz nie ma niestety... Ale mogę powiedzieć ze dało mi to bardzo duzo, tzn moje nastawienie do porodu. wcześniej bardzo bałam się szpitala i lekarzy a w szkole rodzenia była babeczka, fizjoterapeutka, która opowiadała jak aktywnie rodzić czyli zeby skupić się na własnym ciele i skupić na jedym zadaniu - czyli na porodzie i jego fazach, ze duzo zależy od nas samych, od oddychania, i np. od masazu pleców przez męza :Śmiech::Śmiech::Śmiech:itp... poza tym mąż był ze mną na tej szkole i tez nabrał większej pewności siebie ( w sensie ze nie bedzie musiał krwi oglądać, jak ma mi pomagać). chodziły nawet babki w drugich ciązach.
Mam nadzieję, ze tez fajnie trafisz z prowadzącymi zajęcia, bo to w sumie zalezy od ludzi czy bedą dla Ciebie pomocni.

No to chyba sama idę na plac zabaw... a znalazłam fajny plac gdzie jest bardzo mało dzieci, czasem 1 czasem 2... na placu Jakuba Wujka na pogodnie :Uśmiech:

wbiegam tylko na chwile bo przyjechalismy na krocej niz bylo planowane i nie mam nawet jak umowic sie w weekend na spotkanie bo oblozony rodzinnie, wiem ze pracujecie, ale moze ktos ma jutro czas kolo poludnia i bedzie mial ochote zajrzec na minigolf, umowilam sie tam z Marcoweczka Sliffką. Pozdrawiam goraco

witajcie witajcie moje koleżanki jak i nowe przyszłe mamusie!

dawno mnie nie było ,ale bardzo mocno was pozdrawiam i postaram sie sie jutro popisac

Ann witajcie na rodzinnej ziemi pozdrawiam i ja nie moge bo pracuje jak zwykle zreszta !!

NINko i Kubusiu!!!!!!!!!!!!! baty dla wsrętnej ciotki

spóznione ale szczera życzenia z okazji drugich urodzinek

W dniu Waszych urodzinek gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Was nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia.

:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)