Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

A my wysocy i mamy spacerówke parasolke Maclaren. Mój mały to Karolek:)
Ja tez lubię zawsze pomacać dana rzecz jak kupuje:)
W takim układzie musimy sie koniecznie spotkać ja przygotuje pomału dla Was co mam. A Monika ciuszki jaki teraz rozmiar? Ja nie sugerowałam sie tym ze zima i wozek konkret bo mój już bedzie chodził to inaczej:)
A mój o 6 wstał afera bo w łóżku z nami nie wiec mama wstała a on o 7.30 poszedł spac a ja już na obrotach sprzątanie obiad itd

Chcialam miec synka ale corke tez chce miec;) Babcia chciala miec wnuczke bo samych wnukow ma ale wiadomo wazne ze zdrowe;) Moj maly ma 66cm ale na 72 go ubieram:) Ale to tez zalezy od marki ciuszka bo jedne sa za duze inne za male:) I nie wymiguj sie od odpowiedzi:) obie zadalysmy pytanie co chcialabys dla Karolka.
Co do wozka eh juz nie wiem .A kiedy wymienialas wozek? A jaki masz fotelik samochodowy?

Brunetka smoczka nie mialam, mialam wody ,sudokrem maly.

Dziewczyny podlamalam sie dzisiaj fakt ze to moja wina ale kuzwa jak na zlosc wsyzstko na raz. Dopiero wstalismy na nogi bo moj wczesniej stracil prace wiec bylo ciezko ale teraz jak jakos sie uklada to kuzwa komornik mnie przyatakowal za kanary:/ (pare lat wstecz) musze splacic 1000zl a teraz mamy najwiecej wydatkow ,okna wymienic,wegiel kupic (bo mieszkam w starej kamienicy od roku i jeszcze nie zrobilismy ogrzewania) auto naprawic i zaplacic za ubezp. no i dla malego gadzety . Masakra bank chyba okradne:)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

U mnie tez babcia chciała wnuczkę bo sami chłopcy teraz sa:) Ale masz racje grunt ze zdrowe to najważniejsze:)
Ja zmieniłam jak Karol miał 6 miesięcy. W sumie dlatego bo jechaliśmy na urlop a ten wozek mało miejsca zajmuje:)
Fotelik mam Maxi Cosi Tobi tylko dlatego ze mam rabaty w smyku .
Co do prezentu dla małego to cos grającego albo świecącego:) No to Twój synek tez kawał chłopa:) Moj już prawie 11kg:) mam co nosić:)

No to Monika faktycznie lipa jeszcze przed sama zima gdzie najwiecej wydatków:( Ale myśl pozytywnie po burzy zawsze wychodzi słońce:) Załamać sie mozna:( A moze da radę chociaż rozłożyć na raty moze lżej by było?

No Monika niestety w życiu zawsze tak jest ze jak sie sypie to po całości. Poza tym żyjemy w takim kraju gdzie trzeba ciulac i to dosłownie. Moze faktycznie kombinuj coś na raty, albo coś taniej po znajomości. Sama nie wiem co Ci doradzić bo to są trudne tematy.
Ja przyznam sie bez bicia ze marzyła mi sie córka i jak na usg dowiedziałam sie ze to chlopiec to było mi smutno. Wiem głupia jestem :) Przez kilka dni nie mogłam dojść do siebie, nawet byłam u innego lekarza bo moze tamten sie pomylił. Teraz juz myślę ze byłam jakas głupia, ze zachodząc w ciaze powinnam liczyć sie również z chłopcem. A tak będę miała małego mężczyznę którego i tak juz kocham chociaż go nie widziałam :)
Kurcze trochę tylko posprzatalam, poodkurzalam i znowu te skurcze po wysiłku mam :( ostatnio tylko trochę sprzatalam w pokoju ale też wchodzilam na stołek bo ukladalam rzeczy w szafie i 4 godz później wyladowalam u lekarza i na luteinie. Wychodzi na to jakbym nic nie mogła robić

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

Kurczę brunetka uważaj na siebie nie ma żartów a jeszcze trochę czasu masz. Duzo odpoczywaj zeby nie było ze bedziesz musiała pozniej leżeć jak sie rozwarcie zrobi. Ja miałam podobnie dosłownie to mój soe wystraszył i nic do końca ciąży nie mogłam sprzątać bo już pod koniec 6 miesiąca rozwarcie mi sie zrobiło. Tabletki już do końca brałam na podtrzymanie i często usg i ktg musiałam.
Także bądź ostrożna !

Popatrz sobie na ceny ja moge wziąć kartę rabatowa od szwagierki i na wozek jest 25% jak cos to nie ma problemu.

Brunetka dziecko jest ważniejsze niż teściowa:) w nosie ja miej....
Ja tydzień przed terminem ale nic nie robiłam leżałam mało mogłam chodzić i tabletki. Zreszta dzis widzisz sie z Iza pogadaj z nią.

A i jak cos to ja tez moge z Monika przyjechać i Ci nakopac do d.... Jak nie bedziesz na siebie uważać:) hi hi

No faktycznie zaraz 5lat by minelo:)wina po mojej stronie temu nie wkurzam sie tak bardzo ale fakt faktem ze powinni mnie dorwac wczesniej jak mialam kase:) z wozkiem popatrze na szczescie nie musze sie spieszyc bo mam w czym wozic malego:) Ale dziekuje jak cos to skorzystam z rabatu:)

Ja zle przystawialam malego wiec mialam poranione sutki (zywcem krew nie leciala :P )ale na zapas sie nie martw mozesz kupic sobie nakladki na sutki góra 20zl z canpola ale kup "s" bo sa tez wieksze. Smarowalam sobie sutki bepanthenem i wlasnym mlekiem i sie zagoilo. Nie przejmuj sie na zapas.

Juz po spotkaniu, bardzo sympatyczna ta polozna.
Ogólnie mówiła na czym polega jej opieka itd.

Później jak przyszła inna mama ogólnie opowiadała jak rozpoznać ze to porod, jak to wygląda w szpitalu itd. Przydatne rzeczy. Następne spotkanie za tydzien.

Jest mi trochę smutno bo poklocilam sie ze swoim i nie poszedł ze mną. W samochodzie został. Czemu faceci tacy są? Powiedzcie mi :(

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

Moze ci sie tylko wydaje;) Moj facet mimo ze sie ucieszyl z wiesci o ojcostwie i sam chcial to przeroslo go to. Poprostu bal sie (o czym nie powiedzial) nie mogl przyzwyczaic sie ze bedzie ojcem dopiero 2 m po urodzeniu stal sie z prawdziwego zdarzenia ojcem:) I coraz to bardziej widac ze jest za synem a wczesniej mialam watpliwosci straszne myslalam ze ojca dla dziecka nie bedzie a jednak jest inaczej. Dziecko musialo sie stac bardziej komunikatywne. ZCasami mam wrazenie ze facetow nie da sie zrozumiec tak jak oni nas;)