Skocz do zawartości
Forum

Monotonny seks

Rekomendowane odpowiedzi

Czuje ze moj seks z partnerem z dnia na dzien robi sie monotonny, chcialabym zaszalec lecz sama nie wiem jak, seks wydaje sie byc monotonny, caly czas to samo i te same pozycje.. Kreca mnie roznego typu zabawki erotyczne lecz partner nie jest za bardzo przekonany.

Co najlepiej zrobic w takiej sytuacji?

Może boi się, że zastąpisz go zabawkami? Kup jakąś dla niego. Niech się przekona, że 'fajne, ale nie jest to w zamian za partnerkę, tylko urozmaicenie, czyli ona też nie będzie wolała gadżetów ode mnie'. Sex elixir o którym wspomina tutaj koleżanka to równiez dobra opcja, u nas również się sprawdził 😉

a może na poczatek zmień nie sam seks, tylko okoliczności 😉 w sensie jeśli zazwyczaj dochodzi do zbliżeń w konkretnych sytuacjach, to zaskocz go czymś innym, poflirtuj tak, jak do tej pory nie flirtowałaś, powiedz mu na ucho że masz na niego ochotę gdy jestescie zajęci czymś innym... no nie wiem. Albo zamiast go straszyć od razy wibratorem wez piórko czy zawiąż mu oczy.. coś wiesz, łagodniejszego zeby wprowadzic go w klimat My się rownież nad hiszpańska muchą zastanawialiśmy ale czy to przypadkiem nie jest placebo?