Skocz do zawartości
Forum

Czy używacie szczoteczek elektrycznych?

Gość Onna

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad wymianą dla naszej rodzinki klasycznych szczoteczek, na takie elektryczne i chciałabym zapytać Was czy możecie powiedzieć mi coś w tym zakresie gdzie warto ich szukać i na co zwrócić uwagę, aby jednak kupić porządne modele które dłużej nam posłużą i jednak pozwolą skutecznie zadbać o czystość zębów oraz jamy ustnej. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję, że trochę będziecie w stanie mi ten zakup po prostu ułatwić bo też nie chcę za niego przepłacać. Pozdrawiam i będę ogromne wdzięczna za wszystkie konkrety najlepiej z Waszych doświadczeń

Ja używam i muszę przyznać, że wybór jest naprawdę bardzo szeroki takich propozycji w bardzo dobrych cenach. Ze swoich doświadczeń akurat mogę polecić, aby upolować najlepsze okazje zajrzeć na https://www.ceneo.pl/Elektryczne_szczoteczki_do_zebow gdzie od razu porównasz sobie różne propozycje i oczywiście przeczytasz opinie wielu innych osób, które już je kupiły i korzystają. Jeśli chodzi o mój wybór to korzystam z Oral-B iO Series 9 Black Onyx który z resztą cieszy się bardzo dobrymi ocenami i przyznam, że sama również jestem z tego zakupu bardzo zadowolona :)