Skocz do zawartości
Forum

Ankieta - 3 trymestr ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem studentką fizjoterapii. Obecnie zbieram badania naukowe do pracy magisterskiej na temat aktywności fizycznej kobiet w ciąży oraz jej wpływie na przebieg ciąży i porodu. Prosiłbym o pomoc w zebraniu danych  u kobiet głównie w 3 trymestrze i wypełnieniu krótkiej ankiety. Z góry bardzo dziękuję.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvvn9i6x0NKVCAdXBXSxt8g0otXRZ6QO47Dnvs5pGRMqRquQ/viewform?usp=sf_link

Gość PregnancyInScience

CZEŚĆ DROGIE KOBIETKI 🌺 POSZUKIWANE PANIE W 1 TRYMESTRZE CIĄŻY!

Jestem studentką 5 roku psychologii stacjonarnej na Uniwersytecie Wrocławskim 👩‍🎓

Prowadzę badania do pracy magisterskiej, na temat bardzo ważny, bo zgłębiający powiązanie jakości relacji pary oraz jej seksualności 😈 z ciążą i jej aspektami 🤰🤱

Często w natłoku biologicznych i finansowych wyzwań zapominamy o naszym zdrowiu psychicznym i znaczeniu relacji na jakość naszego życia, a ONE MAJĄ ZNACZENIE.

Pilnie poszukuję kobiet w 1 trymestrze ciąży bo bardzo brakuje waszego punktu widzenia kochane!! 🥰 

DO UKOŃCZENIA POTRZEBA WAS JESZCZE TYLKO 19! 🙇‍♀️

Badanie zajmie 15 min, ale jest też świetnym narzędziem do refleksji nad własną relacją oraz do dyskusji z partnerem 👩🏻❤️💋👨🏼

👉 Link do badania: www.profitest.pl/s/45994/vcFKyqk4 👈

Wiem, że forum przeznaczone jest dla Pań spodziewających się porodu niż oswajających się z ciążą, ale może znacie i możecie podesłać dopiero zaczynającym koleżanką😊