Skocz do zawartości
Forum

Ciąża?

Gość Lajla

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny, przychodzę z kilkoma pytaniami, czy może któraś tak miała.

Miesiączkę miałam 28.01 ALE nie była taka jak zawsze. Nie bolał mnie brzuch (zawsze mam bolesny i uprzykrzający okres) i skończyła się dość szybko bo po 3(?) Dniach, normalnie mam 5-7dni. Po miesiączce robiłam test i był negatywny. 

Owulacje mialam 9.02 (tak mi się wydaje bo bolał mnie jajnik, po prostu to czułam). Wspolzylam z partnerem 3.02 bez zabezpieczenia. 

Dzisiaj 12.02 mam dziwny ból podbrzusza, trochę kłujący i ciągnący. 

Czy jest możliwość, że doszło do zapłodnienia? Albo może już jestem od tamtego miesiąca, a to nie był okres a krwawienie implantacyjne ale mocniejsze? Nie wiem czy czekać z testem do kolejnej miesiączki, czy robić już dziś.

Cykl i okres nie zawsze musi być taki sam. Ma na to wpływ mnóstwo rzeczy. Więc uznaj tamto za okres a teraz testuj dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Plamienie implantacyjne wbrew pozorom występuje strasznie rzadko

Hej, to znowu ja. Okres miał być wczoraj 26.02 (we wcześniejszym komentarzu się pomyliłam), wczoraj robiłam test jednak wyszedł negatywny. Dziś boli mnie brzuch, okresu brak, tylko był widoczny przezroczysty sluz z nitkami krwi. Do tego bolą mnie piersi od paru dni, mam wrażenie że spuchły.. Dziwi mnie to bo jak już miałam ból podbrzusza to automatycznie pojawiał się okres. A tu nic, tylko ból, bez okresu. Jutro jeśli nie dostanę okresu to zrobie kolejny. Pytanie brzmi, czy jest jakaś szansa na ciążę? HCG może być jeszcze tak niskie, że test wyszedł negatywnie? Nie wiem czy jakieś szanse są przy tym śluzie z domieszką krwi i bólu podbrzusza :/