Skocz do zawartości
Forum

Dźwiganie 7 miesiąc

Gość Alina

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, jestem w 29tc

Wczoraj wieczorem mylam podłogi i z mężem przesuwaliśmy lekkie lozko. Dwa razy nawet nogą delikatnie przesunęłam sama. Nie czułam wielkiego ciężaru i zmęczenia. Mimo tego koleżanki nakrztczaly na mnie że urodzę, że zwariowałam, ze zielone wody, ze bobas zrobi kupę, co ja narobiłam!

Mega się przestraszyłam.

Dziś minęło 15h po sprzątaniu i czuję lekkie kłucie  w brzuchu przy prostych czynnościach, np chodzeniu.

Mam też więcej wydzieliny, albo mi się po prostu tak wydaje ze stresu.

Bobas kopie normalnie, nie było plamienia, nawet chyba nie było skurczy  bo, nie wiem jak one wyglądają 😪

Zwykle brzuch mnie nie bolał. Plecy ostatnio bolą często. Miałam wizytę niedawno u ginekologa i wszystko było perfekt. Bobas szyjka i wyniki badań.

Jakie jest wasze zdanie? Boję się, że przeżywam i więcej się stresuje tym co powiedziały koleżanki, niż jest to warte zachodu.

Czasem mi się 'wydaje' ze czuje ukłucie w pachwinach. Wydaje, bo zwykle nie zwróciłabym na to uwagi.

Nie martw się na zapas. Pachwiny pewnie bolą z wysiłku fizycznego innego niż dotychczas. A koleżanek nie słuchaj, bo czasem nie warto. Kupy dziecko z tego powodu nie zrobi.

Najważniejszy jets Twój spokoj. A dopiero jak coś się zadzieje, to wtedy warto zweryfikować na IP. 

Śluz.... czasem więcej się pojawia go w czasie ciąży. 

Zrelaksuj się kochana, odpocznij, zrob coś co sprawia Ci przyjemność.