Skocz do zawartości
Forum

Potrzebuje porady

Gość kasia67

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry, jestem młoda i zmartwiło mnie to że bolał mnie prawy jajnik jakoś tydzień przed okresem co sie nigdy nie zdarzało... seks uprawiałam w październiku i dostałam miesiączki bez zadnych objawów. W listopadzie tak samo chociaż okres był juz inny.. jedyne obajwy jakie teraz mam to tradzik i nabrzmiałego piersi (jakoś 17 grudnia bolałoo mnie podbrzusze jak na okres, piersi przy nacisku zaczęły boleć i miałam mokrawo tak jak zawsze przed okresem lecz okresu brak... Jajniki juz przestały boleć nie wiem czemu tak się dzieję.. może jestem w ciąży? (Mam nieregularne cykle)

Czy to Ty jesteś Joanna,Kasia  itp i ciągle tzn. co miesiąc zadajesz te same pytania ? Czy jesteś w ciąży bo masz trądzik/ nie masz trądziku,masz tkliwe piersi/ nie masz tkliwych piersi/masz mokro/nie masz mokro/bolał cie jajnik/nie bolał cie jajnik,miałaś okres o pół dnia krótszy i inne takie takie ? Uprzedź z góry żebyśmy wiedziały co mamy ci odpowiadać, proszę.

Jajniki mogły cie bolec bo mogłaś mieć dopiero owulacja A co za tym idzie okres będzie później tyle w temacie( widzę że nie obserwujesz swojego organizmu i nie prowadzisz kalendarzyka w którym wszystko możesz zapisywać  i wtedy będziesz wiedzieć jaki jest najdłuższy cykl A kiedy najkrótszy). Niekazda miesiączka jest taka  sama A jeśli będziesz wkręcać sobie ciążę to tym samym może opóźnić Ci się okres przez stres . 

Zrób test jeśli wyjdzie  negatywny. To jeśli okres będzie spóźniał się  2 tygodnie to idź do gin po tabletki na wywołanie. 

Ja sama kiedyś nie miałam okresu przez 55dni okazało się że muszę mieć tabletki na wywołanie