Skocz do zawartości
Forum

Potrzebuję porady

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałabym zapytać czy ktoś też tak miał, we wtorek byłam u ginekologa ciąża jest 5 tydzień pęcherzyk bez zarodka, lekarz kazał przyjść za dwa tygodnie na kolejne USG. Od wczoraj prawie wszystkie objawy ciąży ustąpiły i czuje za nie długo zwariuje :( w kwietniu poronienie samoistne w 6 tyg :( 

1 godzinę temu, Ewa28 napisał:

Witam chciałabym zapytać czy ktoś też tak miał, we wtorek byłam u ginekologa ciąża jest 5 tydzień pęcherzyk bez zarodka, lekarz kazał przyjść za dwa tygodnie na kolejne USG. Od wczoraj prawie wszystkie objawy ciąży ustąpiły i czuje za nie długo zwariuje 😞 w kwietniu poronienie samoistne w 6 tyg 😞

Nie martw się, w ciąży tak już jest, że jak jedne objawy ustępują, to mogą (ale nie muszą) pojawić się kolejne 🙂

No ja tak miałam, w 6tc objawy ustąpiły i na wizycie za 2 tygodnie okazało się,że ciąża się nie rozwijała. Ale oczywiście u Ciebie nie musi tak być. Ja osobiście zrobiła bym badanie bhcg w odstępie 48h aby sprawdzić przyrost. Nie będziesz się zamartwiać czekając całe 2 tyg i wróżyć z fusów. Trzymam kciuki.