Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Modernpik

Dobre kosmetyki

Rekomendowane odpowiedzi

a znacie jakieś kosmetyki naturalne do spa  [reklama usunięta], oczywiście domowego? coś takiego wiecie, ekstra, luksusowego 😄 co sprawi, że faktycznie można poczuć się jak w prawdziwym spa. jakieś kule do kąpieli, specjalne peelingi i masła do ciała, może jakieś fajne maseczki do twarzy? coś co daje efekt wow i będzie wprawiać w dobry nastrój 🙂

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam poczytać sobie przed zakupem recenzje i artykuły na temat danych kosmetykow.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast omijam duże sklepy typy Rossmann i ostatnio kupuję w mniejszych gdzie mają wyselekcjonowany asortyment. Nie muszę pół dnia przebijać się przez setki produktów 😉 
[reklama usunięta] 💗

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6/10/2021 o 5:01 PM, Modernpik napisał:

Hejka, mam pytanie. Czy znacie może jakieś sklepy internetowe sprzedające kosmetyki? Szukam jakichś naturalnych i skutecznych produktów. Coś polecacie? 

Żona i szwagierka polecają kosmetyki z https://alchemianatury.pl/ . Kupują stacjonarnie na podkarpaciu, ale ostatnio robiłem im zamówienie online i się zachwycają 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarówno ja jak i moje dziecko używamy kosmetyków hermz z linii Healpsorin 😉 Świetne na wszelkie podrażnienia, dermatozy, silnie nawilżające i łagodzące. Super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre, naturalne kupuje w sklepie Natura. Np. Orientany mają super produkty do włosów, twarzy i ciała. Mi się sprawdził krem do twarzy Hello Daktyl takiego odżywienia dawno nie mialam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi