Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Modernpik

Dobre kosmetyki

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie dobre kosmetyki to takie, które naprawdę działają. Niedawno trafiłam na taką ofertę https://bellita.pl/iossi . Dowiedziałam się, że marka Iossi jest polska. Ich kosmetyki do ciała powstają w zgodzie z naturą. Korzystają z ekologicznych produktów, dlatego są bezpieczne dla ciała. Wykorzystują też olejki eteryczne, dzięki którym kosmetyki mają ładny zapach. Warto wspierać polską gospodarkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka. Mam pytanie, czy znacie może jakieś dobre sklepy internetowe sprzedające kosmetyki dla kobiet w ciąży? Moglibyście coś polecić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy są jakieś specjalne sklepy z kosmetykami dla kobiet w ciąży. Ale jest jedna duża dobra strona internetowa, która kiedyś pomogła mi kupić Versace Bright Crystal. To fajne perfumy, które podarowałem mojej dziewczynie. Uwielbiała ten zapach tak samo jak ja. Strona jest przyjazna dla użytkownika i szybka, dostarczona w ciągu kilku dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w sieci sporo fajnych drogerii. Na przykład Cocolita. I tam wybór jest bardzo duży. Ja korzystam z kosmetyków różnych marek. Wszystko zależy od moich aktualnych potrzeb. Zimą na przykład takim moim must have jest pomadka ochronna. A pod tym adresem znajdziecie spory wybór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to Sephora ma super ofertę. Ja lubię kupować tutaj kosmetyki i też można często załapać się na dobre promocje, czy nawet zyskać cashback -20% na zakupy dzięki Picodi, więc to też jest bardzo dobre rozwiązanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o mnie, to ja zazwyczaj wszelkiego rodzaju kosmetyki zamawiam przez internet. Ostatnio udało mi się znaleźć całkiem spory wybór w tym zakresie na stronie sklepu https://drogeriadrzdrowie.pl/ i stwierdziłam że złożę tam małe zamówienie. Dajcie znać, czy znacie to miejsce i czy robiliście tam jakieś zakupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość patka

ja wlasnie planuje sie przerzucic na kosmetyki naturalne, od czego polecasz zaczac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zalezy od tego, jaki chcesz efekt uzyskac, czy to maja byc kosmetyki do ciala czy do twarzy 🙂 wejdz sobie na Notino, w zakladke kosmetyki naturalne i sobie poprzegladaj 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość patka

No chyba najlepszym pomysłem bedzie rozpoczecie od pielegnacji twarzy 🙂 malymi kroczkami i mysle, ze bedzie coraz lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre kosmetyki, które idealnie nadają się nie tylko do domowej pielęgnacji, ale także chętnie są używane przez profesjonalne salony i gabinety piękności, ma w swojej ofercie Bielenda. Ja kupuję ich kosmetyki w sklepie https://onlyprof.pl/ , gdzie dostępna jest seria Bielenda Professional. Kosmetyki super się u mnie sprawdzają, a na stronie nie tylko kupisz wszytko czego potrzebujesz, ale także dowiesz się jak dany kosmetyk stosować oraz jakie efekty uzyskasz. Bez względu na to jaki masz rodzaj cery, na pewno znajdziesz tam produkty idealnie dopasowane do twoich potrzeb.

Edytowane przez Tami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jesteście w stanie doradzić, jakie warto podarować kosmetyki swojej mamie? Osobiście przypadkowo trafiłam na ten sklep https://www.bee.pl/t/kosmetyki-do-cery-dojrzalej, który w swojej ofercie posiada wiele kosmetyków do cery dojrzałej. Ogromny wybór kremów, olejków, serum, żeli i wiele innych. Czy ktoś jest w stanie doradzić, jaki produkt jest wart uwagi i mogłabym kupić mamie na prezent?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne kosmetyki ma Ceylon SPA. Ja bardzo lubię ich serię Biały Ryż. Świetne do pielęgnacji twarzy - krem, maseczka, pilling - dla mnie rewelacje. Do tego, co dla mnie ważne, są to kosmetyki wegańskie i nie są testowane na zwierzętach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli szukasz kosmetyków, które są wegańskie, mają dobry skład i są niedrogie, to polecam ci markę Herbapol Polana. Są świetnym wyborem dla osób, które chcą zadbać o swoją skórę, ale nie chcą wydawać dużych pieniędzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie sobie na stronę https://apis-sklep.pl/ przez przypadek tam trafiłam , mają szeroki wybór i opinie zazwyczaj bardzo pozytywne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bio i eko za bardzo się nadużywa, więc ja w te oznaczenia już nie wierzę. Bardzo dużo czasu poświęciłem kiedyś na poszukiwanie produktów naturalnych i skutecznych jednocześnie, sama je nawet zaczęłam robić w domu. Nie sprawdziło się to za dobrze. Używam niewiele kosmetyków, więc liczy się dla mnie ich działanie, na skład już nie patrzę. W domu również używam kilku sprawdzonych detergentów, uzupełniając je octem, sodą i olejkami eterycznymi. Duże znaczenie ma również samo opakowanie, projekt graficzny oraz ekologiczność  [reklama usunięta]

W kwestii leczenia i zdrowia natomiast - o, tu bym mogła godzinami kopać w poszukiwaniu ziół i produktów super dobrych jakościowo. Gdzie uprawiane, kiedy zbierane, jak produkowane. Kupuję je tylko przez Internet lub u gospodyń.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi