Skocz do zawartości
Forum

Jakim cudem ciąża?

Gość Zrozpaczona

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zrozpaczona

Witam może mi ktos powiedziec jakim cudem ? Okres mialam w czerwcu 17 trwal 3dni pozniej w lipcu 14 rowniez 3 dni normalna krew ze  skrzepami. Zawsze mam taki krotki w zyciu bym nie pomyślała ze mogę być w ciąży a tu co normalna wizyta u ginekologa i szok Pani w 9 tygodniu ciąży. Przecież jak bym nie szła na badanie kontrolne w życiu bym nie pomyslala ze jestem w ciąży . 

2 godziny temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Witam może mi ktos powiedziec jakim cudem ? Okres mialam w czerwcu 17 trwal 3dni pozniej w lipcu 14 rowniez 3 dni normalna krew ze  skrzepami. Zawsze mam taki krotki w zyciu bym nie pomyślała ze mogę być w ciąży a tu co normalna wizyta u ginekologa i szok Pani w 9 tygodniu ciąży. Przecież jak bym nie szła na badanie kontrolne w życiu bym nie pomyslala ze jestem w ciąży . 

Po pierwsze niejedna na tym forum Ci w tej chwili zazdrości Twojej sytuacji, po drugie rozumiem, że jesteś zaskoczona że , zaszlas w ciążę mimo zabezpieczenia? A po trzecie tak jak pisze Kajka krwawienia w ciąży się zdarzają i to bardzo często, szczególnie w terminie miesiączki. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie ułożyło. 

Gość Zrozpaczona
21 minut temu, Gość Bibs napisał:

Po pierwsze niejedna na tym forum Ci w tej chwili zazdrości Twojej sytuacji, po drugie rozumiem, że jesteś zaskoczona że , zaszlas w ciążę mimo zabezpieczenia? A po trzecie tak jak pisze Kajka krwawienia w ciąży się zdarzają i to bardzo często, szczególnie w terminie miesiączki. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie ułożyło. 

Tak zabezpieczalismy sie mój partner nie nawidzi dzieci . jak by mógł zakładał by 3 gumki naraz 😢 zawsze uwazal a tu takie cos . Chyba zostane 35 letnia samotna mamusia 😢 . Więc jak by ktos pytal okres w ciąży jest możliwy .

4 godziny temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Tak zabezpieczalismy sie mój partner nie nawidzi dzieci . jak by mógł zakładał by 3 gumki naraz 😢 zawsze uwazal a tu takie cos . Chyba zostane 35 letnia samotna mamusia 😢 . Więc jak by ktos pytal okres w ciąży jest możliwy .

Wiesz co, jeśli Ciebie i dziecko zostawi to będzie znaczyć tylko o jego niedojrzałości emocjonalnej. Nie wyobrażam sobie być z kimś do kogo nie mam zaufania, że jak zajdę w ciążę to mnie zostawi. Sama dziecka nie zrobiłaś, w tym procesie uczestniczą 2 osoby. Jak nie chcieliście mieć dzieci to może spiralę trzeba było założyć lub inplant (nie jest to broń Boże atak na Ciebie tylko jedna z opcji na przyszłość). Gumki to dość zawodne zabezpieczenie, nawet te znanych firm.

A ja Ci życzę byś przetrawiła w sobie wszystko i przede wszystkim duzo siły.

W dniu 13/8/2021 o 8:17 PM, Gość Zrozpaczona napisał:

Współczuję sytuacji. Mówiłaś mu już o ciąży?

Uściślając, żeby nie wprowadzać kogoś w błąd. To nie był okres. Ten w ciąży nie występuje. To było krwawienie.