Skocz do zawartości
Forum

Jaki wynik testu ciążowego? Zdj

Gość Xyz

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Gość Zuza napisał:

Czy widać drugą bladą kreskę oprócz tej czerwonej? Jeśli widać drugą bladą kreskę to w najbliższym czasie pojawi się druga czerwona

No wlasnie wydaje mi się że widzę cień kreski ale nie wiem czy to nie moja wyobraźnia, dodałam zdj ,żeby ktoś na to spojrzał i trzeźwo ocenił czy cos tam jest. Zdaje sobie sprawę że zdj to tylko zdj ale proszę o szczera odpowiedź,jeśli nic nie widać  to znaczy że nic nie widać 🙂

7 minut temu, Gość Xyz napisał:

No wlasnie wydaje mi się że widzę cień kreski ale nie wiem czy to nie moja wyobraźnia, dodałam zdj ,żeby ktoś na to spojrzał i trzeźwo ocenił czy cos tam jest. Zdaje sobie sprawę że zdj to tylko zdj ale proszę o szczera odpowiedź,jeśli nic nie widać  to znaczy że nic nie widać 🙂

Czy mogłaby Pani zerknąć na zdj testu i powiedzieć jak Pani uważa,jaki to wynik?

1 godzinę temu, Gość Xyz napisał:

Up

7 minut temu, Gość Rsol napisał:

Negatywny i pewnie zdj zrobione po czasie o którym jest w ulotce napisane. A po czasie moga pokazywać się kreski  fabryczne. Proszę powtórzyć w dniu okresu

Rozumiem, dziękuję za odpowiedź:)

Ciężko coś powiedzieć, na przesłanym zdjęciu słabo cokolwiek dojrzeć i tak jak dziewczyny radzą najlepiej jak powtórzyć test w terminie spodziewanej miesiączki. Oczywiście zdarza się tak,że kreska zaczyna być widoczna kilka dni przed okresem ( ja tak miałam 2 x w 11dpo) i na szczęście rozwinęło się to w stronę ciąży więc u Ciebie ciągle 50/50% szans. Trzymam kciuki.