Skocz do zawartości
Forum

Małe wartości i mały przyrost HCG :(

Gość Blanka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Dziewczyny, jestem po przejściach i w sumie ponad 2,5 roku starań i dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Mam jednak ogromną obawę jeśli chodzi o przyrost hormonu :(
5.07. godz 9:30 wynik bhcg 35,52
7.07. godz 8:30 wynik bhcg 58,87
Według wszystkich kalkulatorów przyrost jest 68% czyli w normie, ale czytałam że przy takich małych wartościach beta powinna szybciej rosnąć, więc wariuję. Czy którejś z Was się powiodło przy takich wynikach? 

4 godziny temu, Gość Blanka napisał:

Witajcie Dziewczyny, jestem po przejściach i w sumie ponad 2,5 roku starań i dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Mam jednak ogromną obawę jeśli chodzi o przyrost hormonu 😞
5.07. godz 9:30 wynik bhcg 35,52
7.07. godz 8:30 wynik bhcg 58,87
Według wszystkich kalkulatorów przyrost jest 68% czyli w normie, ale czytałam że przy takich małych wartościach beta powinna szybciej rosnąć, więc wariuję. Czy którejś z Was się powiodło przy takich wynikach? 

Jesteś już po spodziewanej miesiączce? Przed? 

Przyrost dobry. Możesz zbadać jeszcze kolejny w piątek. I nie zamartwiać się na zapas. 

11 godzin temu, Gość Kajka napisał:

Jesteś już po spodziewanej miesiączce? Przed? 

Przyrost dobry. Możesz zbadać jeszcze kolejny w piątek. I nie zamartwiać się na zapas. 

wczoraj był dzień spodziewanej miesiączki. pójdę dziś zbadać i porównać z tym z 5.07. (po 72h) i jeśli wyjdzie okej to już nic nie badam tylko czekam to usg. dziękuję Ci bardzo za odpowiedź!

Godzinę temu, Gość Blanka napisał:

wczoraj był dzień spodziewanej miesiączki. pójdę dziś zbadać i porównać z tym z 5.07. (po 72h) i jeśli wyjdzie okej to już nic nie badam tylko czekam to usg. dziękuję Ci bardzo za odpowiedź!

Nie ma sprawy. Prawda jest taka że mogło dopiero co dojść do zagnieżdżenia i beta dopiero ruszyła. Powodzenia!

2 godziny temu, Gość Kajka napisał:

Nie ma sprawy. Prawda jest taka że mogło dopiero co dojść do zagnieżdżenia i beta dopiero ruszyła. Powodzenia!

Trzeci wynik mnie załamał 😞 71,18. Teraz średni dwudniowy przyrost to 60% - kalkulator nadal mówi, że to norma, ale wiem, że tak nie powinno być 😞

1 godzinę temu, Gość Blanka napisał:

Trzeci wynik mnie załamał 😞 71,18. Teraz średni dwudniowy przyrost to 60% - kalkulator nadal mówi, że to norma, ale wiem, że tak nie powinno być 😞

Jeśli dobrze widzę to wczoraj robiłaś betę i dzisiaj to nie jest 2dniowy odstęp tylko 24  . Jeśli bete miałaś robiona 7.07 to nastepna Beta powinna byc 9.07. No chyba że coś źle napisalas