Skocz do zawartości
Forum

Beta hcg

Gość Karolina

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Gość Anda922 napisał:

Na wynikach  masz skale ktory to tydzień ciąży wedle ostatniej miesiączki będzie to 6 tydz chyba. Umów sie A za 2 tyg powinno już być widać zarodek z serduszkiem 

Kurcze według ich rozpiski to moze być i 12tc 🤣🤷‍♀️

Zupełnie normalne jest że w 6tc widoczny jest tylko pecherzyk. Moja koleżanka ma teraz podobnie, beta z czwartku zeszlego tygodnia 36tys, dziś będzie 6t2d ciąży i dziś idzie do ginekologa, więc zobaczy co tam sie dzieje. Przy takiej becie jest podejrzenie ciąży bliźniaczej. 

Gość Karolina
3 godziny temu, Gość Ogvh napisał:

Zupełnie normalne jest że w 6tc widoczny jest tylko pecherzyk. Moja koleżanka ma teraz podobnie, beta z czwartku zeszlego tygodnia 36tys, dziś będzie 6t2d ciąży i dziś idzie do ginekologa, więc zobaczy co tam sie dzieje. Przy takiej becie jest podejrzenie ciąży bliźniaczej. 

Pęcherzyk jest jeden .

Cześć dziewczyny. Zaczyna martwić mnie wzrost bety. Miałyście może podobne wyniki i wszystko było dobrze? Wizyta dopiero za tydzień, będzie wtedy 7+6

17.06.21r - 78,44         4+1

19.06.21r - 156,10.     4+3

21.06.21r - 327,90.     4+5

26.06.22r - 1461,00.   5+3

06.07.21r - 5807,00.   6+6

2 godziny temu, Gość Elia napisał:

Cześć dziewczyny. Zaczyna martwić mnie wzrost bety. Miałyście może podobne wyniki i wszystko było dobrze? Wizyta dopiero za tydzień, będzie wtedy 7+6

17.06.21r - 78,44         4+1

19.06.21r - 156,10.     4+3

21.06.21r - 327,90.     4+5

26.06.22r - 1461,00.   5+3

06.07.21r - 5807,00.   6+6

W 7 TC powinno być widać już zarodek z serduszkiem. Wiem że łatwo mówić ale poczekaj na Usg, teraz to ono da obraz sytuacji, nie beta HCG. Zresztą badanie ich w takim odstępie jak dwa ostatnie nic nie wnosi - ważny jest przyrost po 48 lub 72. Pozdrawiam 

W dniu 6/7/2021 o 6:06 PM, Gość Kajka napisał:

W 7 TC powinno być widać już zarodek z serduszkiem. Wiem że łatwo mówić ale poczekaj na Usg, teraz to ono da obraz sytuacji, nie beta HCG. Zresztą badanie ich w takim odstępie jak dwa ostatnie nic nie wnosi - ważny jest przyrost po 48 lub 72. Pozdrawiam 

Niestety aktualnie jestem w szpitalu, dziś miałam mieć pierwsza wizytę na potwierdzenie ciąży a beta HCG zaczęło spadać i powoli zaczyna się poronienie 😥 tak czułam, że coś jest nie tak.

2 godziny temu, Gość Elia napisał:

Niestety aktualnie jestem w szpitalu, dziś miałam mieć pierwsza wizytę na potwierdzenie ciąży a beta HCG zaczęło spadać i powoli zaczyna się poronienie 😥 tak czułam, że coś jest nie tak.

Przykro mi. Mam też jedno poronienie za sobą więc wiem co czujesz. Naprawdę współczuję.