Skocz do zawartości
Forum

Ciąża?

Gość Ela

Rekomendowane odpowiedzi

Btw, po co przerabiasz zdjęcia testow? Kreska powinna być widoczna gołym okiem. Zresztą patrząc na to co dziewczyny na innym forum Ci już napisały że ciąży z bety mniejszej niż 1 (czy ile Ci tam wyszło) nie będzie. 

Dziewczyny spokojnie.  Jesli widzi ona  kreske to niech sobie powtorzy tą  bete jej kasa i czas.  Jesli widzi kreske to i beta JUZ by powinna wyjść.   Bete mozesz zrobic dzis jutro kiedy chcesz to powinno cie uspokoic.   

22 minuty temu, Gość Bibs napisał:

Tylko,że ona robiła już bhcg z 4 razy! Albo niech idzie  do ginekolog a lepiej do psychiatry...

Mini to prawda. Ta Pani już od miesiaca pisze to samo...zmienia tylko imiona. Beta ciągle jest zerowa. Testy negatywne...nie pójdzie do ginekologa A doszukuje się ciąży. Jest nieimpregnowalna😂😂😂😂😂Się nie dziwię że dziewczyny tracą cierpliwosc.

6 minut temu, Gość Ogvh napisał:

Mini to prawda. Ta Pani już od miesiaca pisze to samo...zmienia tylko imiona. Beta ciągle jest zerowa. Testy negatywne...nie pójdzie do ginekologa A doszukuje się ciąży. Jest nieimpregnowalna😂😂😂😂😂Się nie dziwię że dziewczyny tracą cierpliwosc.

Na innym forum też pisze 😂😂😂 raz że ona ma taka sytuacje, raz że koleżanka 😂😂😂

2 godziny temu, Gość Kajka napisał:

Najlepiej wcale 😱. Nie jesteś w ciąży ze stosunku sprzed dwóch miesięcy. Zrobisz betę i dalej będziesz się zastanawiać czy aby napewno nie za wcześnie wykonana

Mi osobiście mój gin dopiero wykrył mi ciążę w 3 miesiącu wczesniej nic nie widział.

Ale masz racje po 2 miesiacach test powinien byc dwie grube krechy a beta wysoka . 

Chyba ze zdazyl sie przypadek jeden na milion 🙈

25 minut temu, Gość Gość napisał:

Mi osobiście mój gin dopiero wykrył mi ciążę w 3 miesiącu wczesniej nic nie widział.

Ale masz racje po 2 miesiacach test powinien byc dwie grube krechy a beta wysoka . 

Chyba ze zdazyl sie przypadek jeden na milion 🙈

Tak naprawdę skoro robiła beta HCG 17 marca i wyszło że ciąży nie ma, a stosunek był 2 miesiące temu to nie ma bata 😁. Powinna już mieć wartości oscylujące w granicach dziesiątek tysięcy 🤷 jak nie setkach. 

Może słaby sprzęt miał Twój ginekolog :). Mi ostatecznie potwierdził ciążę w 7t2d. Czyli praktycznie końcówka drugiego miesiąca. 

Dokładnie u tej dziewczyny to musiałby być cud nad cudami 🤷. Jeszcze ze stosunku w prezerwatywie 😂 - wiem to bo napisała na tym drugim forum. Ja przy pełnym stosunki starałam się ponad rok.