Skocz do zawartości
Forum

Co oznacza taki śluz w ujściu pochwy?

Gość Ada

Rekomendowane odpowiedzi

https://ibb.co/t4ycc8N 

Przepraszam, że wstawiam takie zdjęcie lecz potrzebuje porady kobiet. Czy takie coś oznacza ciążę? Czy to ten czop śluzowy? Dodam, że mam jakieś grudki białawe jak włożę palec ale mało ich mam. Śluz raczej bezwonny. Beta wychodzi ujemnie <1.10mlU/ml po miesiącu od stosunku i tak samo testy ciążowe. Raz tylko miałam że włożyłam do szafki test wyciągnęłam po godzinie i byly 2 kreski ale dziś robiłam i wszedł negatywny. Miesiączki miałam lecz byky to skąpe/plamienia 

8 godzin temu, Gość Rio napisał:

Idz do ginekologa.!

i skończ  trollowac  wszędzie. Myslisz ze dziewczyny sie niedomysla jesli napiszesz inne imie na poscie..  ale ciagle piszesz  posty o tej samej sytuacji.. 

Dziewczyny mi się wydaje że to jest inna Pani A nie : Doma, Roża czy Natalia czy jeszcze inna. 

Droga Pani. Śluz jest różny w zależności od dnia cyklu, tak samo z miesiaczkami, mają różne nasilenie. Jeśli testy z krwi i moczu wyszły negatywne tzn że w ciąży nie jesteś. A jeśli naprawdę Cię to niepokoi to podejdź do ginekologa, zerknie gdzie nie gdzie i coś postanowi. Wdrozy leczenie jeśli doszło do infekcji.

Pozdrawiam