Skocz do zawartości
Forum

Nietypowe objawy

Gość Dorcia

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocy!!! 

Znaczne od początku, starał się o dziecko po długich paru latach. Jakiś czas temu zaczęło się złe samopoczucie- ból w brzuchu, bolesne piersi ale nie panikowałam bo przecież byłam przed miesiaczka, przyszedł termin miesiączki a zawsze był regularnie- czekan i czekan a tu nic... Myślę sobie ze może to ciąża?! Gdy miesiaczka powinna się kończyć ( ta której nie dostalam) poszłam na poranną toaletę a tam plamienie ale tylko raz potem już był spokój i myśl że musi być to wczesna ciąża lecz mija 26h a tu krwotok z dużą ilością skrzepu, przez pierwszy dzień był dość mocny krwotok( miesiaczka u mnie przez pierwsze dwa dni jest bardzo delikatna) w nocy silne wymiity- brak stanu podgorączkowego. Dziś krwotok ustąpił i jest bardzo delikatny dodam że to drugi dzień krwawienia. 

Dziś czuje się bardzo słabo ale przez ostatnie dni nie było lepiej bo nie dość że szybko się meczyłam to do toalety zagladalam dużo więcej razy niż normalnie. 

Ginekolog już umówiony ale za ponad tydzień wizyta. 

Może ktoś miał podobnie? Czy powinna się martwić? Test niestety z dziś negatywny

Zrób betę. Jeśli byłaś w ciąży to poziom bhcg jeszcze będzie się utrzymywał. Po 2 dniach zrob bete jeszcze raz. Jeśli beta wykaże brak ciąży tzn ponizej 0,2 tzn ze w ciąży nie byłaś A to co nazwałas krwotokiem jest spóźniona miesiączka A nie poronieniem.

Życzę powodzenia