Skocz do zawartości
Forum

Ciąża albo i nie ☹️ pomocy

Gość Olga87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

24 lipca skończyła się miesiączka następnego dnia czyli 25 lipca kochaliśmy się z partnerem i pękła prezerwatywa. Cykle mam regularne ok 26 dni. Dzisiaj mija 10 dni od terminu miesiączki a nadal jest jej brak wczoraj zrobiłam popołudniu test był negatywny i dzisiaj z porannego moczu również wynik negatywny. Po za tym nie mam żadnych objawów ciąży. Zamierzam w poniedziałek zrobić jeszcze jeden test. Czy jest szansa że jestem w ciąży 

3 minuty temu, Gość Olga87 napisał:

Witam. 

24 lipca skończyła się miesiączka następnego dnia czyli 25 lipca kochaliśmy się z partnerem i pękła prezerwatywa. Cykle mam regularne ok 26 dni. Dzisiaj mija 10 dni od terminu miesiączki a nadal jest jej brak wczoraj zrobiłam popołudniu test był negatywny i dzisiaj z porannego moczu również wynik negatywny. Po za tym nie mam żadnych objawów ciąży. Zamierzam w poniedziałek zrobić jeszcze jeden test. Czy jest szansa że jestem w ciąży 

Radzę podejść do laboratorium zrobić test BHCG. On ta pani 100% wynik. Na badanie może pójść Pani w każdej chwili. Nie musi być rano 

47 minut temu, Gość Olga87 napisał:

Gość Ogvh  

Czyli to badanie mogę wykonać o dowolnej porze ponieważ pracuje od rana i wynik będzie prawidłowy 

Tak. Nie musi być Pani na czczo. I to nie jest jak z testem ciążowym że robi się go tylko rano.