Skocz do zawartości
Forum

Ciąża po tylu miesiącach

Gość Mammanika

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jeśli uprawialam seks oralny 14 miesięcy  temu (połknelam) czy mogłam zająć w ciążę? Czytałam że mogło się tak  stać jeśli masz jakąś przetoke z jelit do pochwy. Ja takiej  nie mam.. miałam torbiel włosowa (ropien) koło odpytu która mi wycięto 2 lata temu i przy gojeniu podobno zrobiła mi się przetoka ale połączenia z odbytem a skóra koło  odbytu.  Uprawialam seks normalny  z moim mężem i zaszlam  w ciaze  i schizuje  ze plemniki mogły przetrwać te 14 miesięcy jakos i się tam przedostać do pochwy (?). Czy to możliwe  wg?

Miurier tak serio pytam wiem w głębi to absurd  ale czy jest jakiś cień szansy że może jednak tak może być? Zdaje sobie sprawę że mam jakieś problemy i muszę udać się do psychologa bo wmawiam sobie takie rzeczy..

Liik  takie  pytanie by mnie osmieszylo przed lekarzem zdaje sobie z tego sprawę 

Nie zdradziłam meza tylko wtedy byłam jeszcze Panna. Męża  znałam  od dzieciństwa ale nie byliśmy wtedy razem. Poślubiłam  go 2 miesiące temu. 

Tak wiem ze mam paranoje naczytalam się o tej przetoce ale przecież 14miesiecy plemniki  nie mogą przetrwać tak mi się wydaje

5 godzin temu, Gość Mammanika napisał:

Nie zdradziłam meza tylko wtedy byłam jeszcze Panna. Męża  znałam  od dzieciństwa ale nie byliśmy wtedy razem. Poślubiłam  go 2 miesiące temu. 

Tak wiem ze mam paranoje naczytalam się o tej przetoce ale przecież 14miesiecy plemniki  nie mogą przetrwać tak mi się wydaje

A to przepraszam, tak to zabrzmiało. Plemniki mogą przetrwać parę dni, góra tydzień w sprzyjających warunkach kobiecego ciała. Nie jesteś w ciąży bo po prostu nie jest to możliwe żeby zajść w ciążę w ten sposób i być w niej po 14 miesiącach. Do tej pory już dawno byś urodziła gdyby połykanie spermy skutkowało ciążą. Udaj się do specjalisty i porozmawiaj o swoich problemach bo na moje oko (studiowałam psychologię chociaż nie pracuję w zawodzie) potrzebujesz profesjonalnej pomocy i to jak najszybciej.

5 godzin temu, Gość Mammanika napisał:

To jeśli jesteś w ciąży to tym bardziej udaj się do specjalisty jak najszybciej. 

20 minut temu, Gość Mammanika napisał:

Jiik Ale co mam się specjalisty zapytać? Wysmieje mnie przecież. A jeśli chodzi Ci o psychologa to pojde

Tak ma być to specjalista od głowy. Żaden lekarz nie ma prawa cię wyśmiać, jeśli to zrobi to nie jest profesjonalny. Masz prawo zapytać się czy taka możliwość istnieje jeśli nam nie wierzysz, że nie ma takiej możliwości.