Skocz do zawartości
Forum

Źle samopoczucie

Gość Paula

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie 

Jestem w ciąży 5tydzien od jakiegoś 1.5tygodnia bardzo ale to bardzo źle się czuje .Mam mdłości śmierdzi mi wszytko dosłownie .Nie dam rady funkcjonować w życiu codziennym .Cały czas mnie mdli i na spanie bierze .Więc mój dzień wygląda od 1.5tygodnia tak wstaje jestem przy toalecie 30minut jem potem śniadanie co po godzinie wymiotuje później leżę .Następnie zjem coś ale też to wymiotuje .Dzwoniłam do lekarza przepisał mi tabletki niby na powstrzymanie wymiotów ale mam bardziej wymiotuje i częściej po tych tabletkach .Byłam wcześniej w ciąży czuć sie źle czułam ale nie aż tak .

Przerabiałam to mniej więcej do 16-17 tc. Na początku jedybe co byłam w stanie zjeść to chleb z dżemem truskawkowym. Później był to tylko chleb z twarożkiem. A i tak zdarzało mi się to zwrocic.. Musisz znaleźć coś po czym nie będzie Ci niedobrze. Ja pracowałam (urodziłam w marcu) , początek ciąży przypadał na okres upałów w tamtym roku, jeździłam do pracy tramwajem i regularnie musiałam z niego wysiadać wcześniej i rzygalam na przystankach. Przez jakiś czas pomagało podjadanie migdałów i zjedzenie choćby gryzą sucharka przed wstaniem z łóżka. Powodzenia i nudnej ciąży ❤️