Skocz do zawartości
Forum

Czy to możliwe? Czy to ciąża?

Gość Ada

Rekomendowane odpowiedzi

Hej , pomóżcie! Uprawiałam seks ze swoim chłopakiem trzy dni przed owulacja, skończył w środku.   Minęło 10 dni po owulacji,  od jakichś 3 dni bolą mnie piersi,  i mam delikatne poranne młodości Ale to naprawdę bardzo delikatne . Nie mam regularnego cyklu , ale za 5 dni niby mam dostać okresu,  z ciekawości dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny , czy to za wcześnie na test ? Czy po prostu nie jestem w ciąży? Dodam jeszcze że w dzień owulacji miałam bardzo delikatne bóle podbrzusza i takie dziwne jakby prądy,  gdzie zazwyczaj zwijam się z bólu  podczas owulacji.

Jesli skonczyl w srodku zawsze moze byc mozliwosc ciazy  plemniki moga do 5 dni przezyc. Testy moga jeszcze ci ciazy niewykazac. Najlepiej  jak zrobi bete i potem powtorzysz za kilka dni bo ona szybciej wykrywa ciaze. Powodzenia życzę 

Gość Paulina 28

Mi właśnie test wykazał Ciążę 5 dni przed terminem miesiączki. 

Najlepiej idz do labolatorium na badanie z krwi bhcg i wykaże Ci czy jesteś w ciąży czy też nie. Nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie... Jezeli jest stosunek bez zabezpieczenia to jest szansa na ciążę i chyba każdy jest tego świadomy. Takze leć na bhcg. 

Zrób badanie z krwi, ale musisz pamiętać, że kwestia owulacji to też jest niepewna. Mi się czasem owulacja przesuwała, dlatego od jakiegoś czasu sprawdzam dni płodne na testerze ze śliny afrodyta. Tobie życzę powodzenia