Skocz do zawartości
Forum

Poronienie?

Gość Ewa

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry mam pytanie, w piątek trafiłam do szpitala z krwawieniem w  4 tygodniu ciąży bhcg wynosiło 30 stwierdzili poronienie, kazali powtórzyć badanie bhcg żeby zobaczyć, czy prawidłowo spada oraz wysłali na kontrolę do ginekologa. Poszłam najpierw do ginekologa on także stwierdził, że poronienie, potem odebrałam wyniki i okazało się że bhcg wzrosło do 224 przez te 3 dni. Zadzwoniłam do ginekologa on nie wie o co chodzi i każe powtórzyć za 5 dni znów badanie bhcg. Czy jest jeszcze szansa, że jestem w ciąży? Bo już zupełnie nie wiem o co tu chodzi i się zadrecze czekając na kolejne badanie. 

W ciąży jesteś napewno Skoro jest beta i to jeszcze rosnąca. Wynik wskazuje 4tc i puki co ginekolog na usg jeszcze nic nie zobaczy.Dopoero w 5tc powinien być pecherzyk A w 6tc zarodek. Jesli beta będzie rosła to znaczy że i ciąża się rozwija. A jak Ty się czujesz? Czy nadal krwawisz?

Nadal krwawie, brzuch boli, ale nie jakoś bardzo tylko jak chodzę i mam mdłości. Skąd wtedy krwawienie w jeżeli to ciaza i dlaczego już stwierdzilo w sumie 4 gienkologow że to poronienie... W szpitalu badało mnie trzech ginekologów najpierw kobieta która się uczyła, potem lekarz bo ona sama nie umiała nic stwierdzić czy na pewno, a wtedy ginekolog z drugiej zmiany bo siedziałam tam 8 godzin, a dziś mój ginekolog i każdy postawił ta sama diagnozę ze poroniłam. Ostatnia miesiączka była 06.05 także wychodzi na to że to 5 tydzień także beta niska jak na ten tydzień.