Skocz do zawartości
Forum

Poród w czasie koronawirusa

Gość Położna

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane ciężarne!
Wszyscy wiemy jak wielkim i emocjonującym wydarzeniem jest poród. Obecnie wszyscy znajdujemy się w trudnej sytuacji epidemii, która dotyka również Was. Jestem położną i chciałabym dowiedzieć się jak czujecie się w obecnej sytuacji, czy jest ona dla Was wyzwaniem, jak wpływa ona na Wasze samopoczucie i nastawienie do porodu. W tym celu proszę o uzupełnienie anonimowej ankiety te z Pań, które są obecnie w 3 trymestrze ciąży. Wyniki będą wykorzystane w pisaniu pracy magisterskiej. Dziękuję! 🙂

https://forms.gle/4jf843jqo8hXgdjE9

Gość globmistrz

ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA

Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 / globmistrz@interia.pl

http://analiza-statystyczna.prv.pl/

Gość Rozmine

Niestety ale z tego co orientowałam sie to sytuacja nie prezentuje się jakoś super.. Wiadomo,ze kobiety musza rodzić ale preferowane są cięcia cesarskie niz porody  naturalne. Z tego co również wiem nie ma możliwości porodu rodzinnego. Sama jestem w ciązy i licze na to, ze do chwili mojego porodu wszystko sie unormuje oraz będe mogła rodzić z mężem bo nie wyobrażam sobie rodzić jedynie sama. Ze swojej strony polecam jeszcze ten blog parentingowy - Na blogu jest sporo informacji o tym jak powinno sie prowadzić ciążę. Oraz jak opracować plan porodu a taki plan jest również bardzo ważny.