Skocz do zawartości
Forum

Strach

Gość Anka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, muszę to z siebie wyrzucić bo oszaleje ze strachu. Jestem na samym początku ciąży. Wiedziałam o niej odrazu. Poszłam do lekarza. Wszystko ok ale to bardzo wczesna ciąża. Przez pierwsze dwa tygodnie miałam baaardzo obolale piersi i czułam często ból w podbrzuszu. Od trzech dni to wszytsko slabnie praktycznie nic nie czuje. Boje sie. Do kolejnej wizyty 3 dni. Zwariuje do tego czasu. Czy to normalne? To moja pierwsza ciąża.

Aniu spokojnie. Ja praktycznie od początku ciąży nie miałam żadnych objawów. 6t2d przez 2 dni było mi niedobrze ale tylko z rana, A potem spokój. Potem od 8t3d miałam nudności też poranne i też trwały z 4dni. Od wczorAj jest spokój. Ale za to brzuch mnie Zaczął pobolewac i zaczęłam plamic. Piersi nie bolą mnie wogóle 

Każda mama ma inaczej. 

Szczerze to nie wiem dokładnie na samym początku 3-4 tydzień. 14 kwietnia powinnam dostać miesiączka nie dostałam zrobiłam dwa testy. Były pozytywne. Umówiłam się do lekarza. Ja nic na USG nie widziałam jak mam być szczera. Lekarz powiedział widzi Pani tutaj jest pęcherzyk. Mojej radości nie było końca dopóki nie zaczęły mnie nachodzic te okropne myśli.