Skocz do zawartości
Forum

Będzie dzidzia czy nie?

Gość Bella

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moja ostatnią miesiączkę miałam 1.03 w pierwszy dzień dni płodnych mój mąż skończył we mnie , powtórzyło się to też w ostatni dzień płodny. Bardzo chce być w ciąży. Ale niestety boli mnie od 4 dni brzuch jak na okres. Bolą mnie piersi. Miesiączka ma być za dwa dni. Czy jest możliwość ,że jednak jej nie dostanę?

Gość Paulina 28

Bella - moze to dziwne i nigdy nie wierzylam ze mozna czuc ze jest sie w ciazy po zapłodnieniu... Po owulacji 2 dni ból jak na okres caly czas, bol sutkow nigdy mnie nie bolaly sutki a to moja druga ciąża, uderzenia gorąca mialam i prawie zemdlalam, 4 dni przed okresem test pozytywny w dbiu okresu bhcg z krwi pozytywna. A brzuch w ciazy boli mnie bolal chyba do 6 tygodnia czy nawet powyzej 6 tygodnia, do dzis jak szybko wstane to mam kłucia. 

Bella - moje objawy były identyczne. Brzuch mnie bolał jak na okres, piersi nabrzmiały  - wiedziałam ze jest szansa ze mogę być w ciąży zrobiłam test W 28 dc. - wyszedł negatywny. Z racji tego ze wiedziałam, ze to początki naszych starań kupiłam całą paczkę testów (na przyszłość) o wysokiej czułości, przez kolejne 3 dni nie dostałam okresu wiec zrobiłam „dla świętego spokoju” i wyszła blada kreska. Od tego czasu powtórzyłam testy 3 razy i za każdym razem wyszły pozytywne, a ja nie mogę uwierzyć ze mogę być w ciąży...i wciąż brzuch mnie boli jak na okres...wiec moja rada: zrób test o wysokiej czułości najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki a jak nie przyjdzie okres to powtórz za kilka dni 🙂