Skocz do zawartości
Forum

Crazy Mums

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć słonka moje

Mąż na popołudnie do pracy poszedł a ja z Julkiem i psiakiem do teściów pojechałam,
przynajmniej nie siedzieliśmy sami w niedzielę.
Julcia też już wykąpałam, nakarmiłam i już sobie śpi (padł jak kawka)

Marti
cześć i czołem :)
Pinky widzę, że Ty to zakupoholiczka :36_6_5: ja to nie lubię po sklepach łazić, kiedyś pracowałam w jednej takiej galerii i jakoś przeszła mi ochota na tego typu miejsca.
Ale fakt czasami można coś taniej kupić.

Diabełku oooo moja droga Dziady trzeba przeczytać. Nu nu nu !!!! Ale jeszcze pójdziesz
po rozum do głowy w przyszłlości :lizak: Mnie się w liceum też czytać lektur nie chciało, a na studiach wszystkie nadrobiłam mimo, że ja po studiach technicznych i z j. polskim już dawno do czynienia nie miałam.

Froszku witaj w domu :hahaha:

Ewulka i jak jeździk ?? My też takowy mamy i w siódmym niebie jesteśmy jeżeli chodzi o funkcjonowanie domowe, a jak się spisuje na podwrórku ??? przetestujemy wiosną.
Aaaaaa jedyny mankament, podnóżki są jakoś tak dziwnie zamontowane, że mój synio nie umie na nich nóżek trzymać. Nooo ale może w końcu się nauczy, a jak nie no to będzie ciorał nóżynami po chodniku.

Lece książke poczytać. Papa

http://b2.lilypie.com/BYJdp1/.png

witam Laseczki

Pinki
----też tak mysle,żeś zakupoholiczka:hahaha:
a co do zakupow kupiłam mojej dziś buciki,bo nie ma w czym chodzić na dworze

Marti Ty sie nie czaj na forum tylko napieraj z pisaniem na crazy mums:hahaha:

U mnie na roczku byli sami najbliżsi...

JA,dziadkowie(jedni i drudzy),rodzeństwo męża mojego.pradziadki od strony męża i moja ciocia -matka chrzestna i jej corka-czyli kuzynka z mezem i dzieckiem.TYLE
ja nie zapraszalam zadnych koleżanek z dziećmi.

Niedziela mi minęła milutko,leniwiłam sie i nawet obiadu nie zrobiłam.Tak jakoś po wczorajszym dniu nic mi sie nie chciało.Jak ja sie ciesze,że dziś juz marzec,a jak marzec to wiosna tuż tuż....hip hip hurrra,niedługo zaświeci słoneczko i urośnie trawka i bazie kotki i pąki na drzewach i będzie zielono i pachnąco,ludzie będą w lepszych humorkach a rano promyki słońca będą nas budzic milutko łaskocząc po kicholkach:36_2_15:

Alanek 14.09.2006 :36_33_2:

Jak narazie to jestem zaskoczona tym,że tak bardzo przestrzegają świeżości jedzenia.Szczerze powiedziawszy to myślałam że w takim McD jest syf ale jestm bardzo miło zaskoczona.Frytki po upieczeniu mogą byc sprzedawane tylko przez 7 minut!!!-jeśli sie nie sprzedadzą w ciągu 7 minut to są wyrzucane-to mnie zaskoczyło.Sama wyrzucałam takie frytki do śmietnika,bardzo też dbają tam o czystośc i higiene.

Alanek 14.09.2006 :36_33_2:

Hello dziewczynki:36_2_53:

zaraz doczytam bo ja nie w temacie

Froszku maly dostał rowerek,jeżdzik,ubranka,slodycze i deserki,i pieniążki i jeszcze chrzesny ma dosłać prezent:ok:
bardzo fajne prezenty nawet sie nie spodziewałam a u mnie tez rodzinka tyle ze liczna bo mąż ma 4 siostry i brata trochę nas bylo:whoot:

Sylwia 9 lat:heart:
Damianek ma 1 roczek:heart:

http://dzidziusiowo.pl/php/img2-03052000005_9287011744_Sylwia_2.jpg
http://dzidziusiowo.pl/php/img2-28022008004_5049952634_Damianek_3.jpg