Skocz do zawartości
Forum

Clostilbegyt? Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny.. miło słyszeć ze jednak się udaje.. ja dziś jestem po monitoringu.. na chwile obecna mam 4 dość spore pecherzyki, wiec trochę za dużo i mam powtórkę w piątek.. generalnie lekarka skierowała nas na inseminacje jak się w tym cyklu nie uda..

Gość AleksandraS

No i lekarz powiedział ze miesiąc przerwy od clo, żeby się starać może akurat zaskoczy tym bardziej ze mam teraz tyle pęcherzyków i pod koniec stycznia znaczynam znowu stymulację i na początku lutego inseminacja :)

Gość AleksandraS

Powiedział tez ze to immunologia ze moj organizm nie daje mojego męża plemnikom przejść dalej (Nie koniecznie było by tak z plemnikami kogoś innego), mówił ze tak się zdarza czasami i nie ma tragedii, ale ciężej dużo będzie zajść w ciąże dlatego musi być inseminacja żeby to nie trwało latami. Ale próbujemy mimo wszystko :D

Clo, kochana :) dziekuje ja nam tego tez życzę :)

Drop, trzymam kciuki!
Aleksandra, za Ciebie rowniez :)
Dziewczyny, macie wyznaczony plan działania, teraz nic tylko działać! Choc mam nadzieje ze ten raz bedzie i dla Was owocny :)

Ooo prosze, urlop i święta... czyżby z powodu rozprężenia? :) komentował to jeszcze jakoś? :)

Hej, wczoraj bylam szczęśliwa ze pecherzyk 19 mm sie pojawil i zaczelam wierzyc ze moze sie uda a dzis mam dola od rana i boje sie ze za bardzo się nastawie ze sie uda... I ze nic z tego nie będzie... Od dzis zaczęłam duphaston a do soboty musze czekać czy pecherzyk pekl... Zaczynam juz wariowac... :(

Clo, doskonale Cie rozumiem.
Dokładnie z tym samym sie zmagam. Zobacz, Aleksandra przytoczyła zdanie lekarza na temat ilości zajść w ciąże w konkretnych okresach. Skoro lekarz zauważa taka zalenosc, to musi cos w tym byc! Zamierzam wiec skupic sie na radosnym oczekiwaniu na święta a nie na dwie kreski. Nie wiem czy sie uda, czy podołam. Ale zrobię wszystko co w mojej mocy.
Dzis posprzatam w domu, udekoruje go świątecznie, wniosę choinkę. Przez weekend planuje oglądać swiateczne filmy. Spróbuj zając sie czyms innym.
Każda z nas wie ze to nie sprawi ze zobaczymy te wymarzone dwie kreski ale zaprzątnie nam myśli i wyluzuje trochę...
A tez czas bedzie mijał no i moze rozczarowanie bedzie mniejsze. Tego nie wiem ale zaryzykuję, gorzej i tak juz byc nie moze...