Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2019

Gość marzenka91

Rekomendowane odpowiedzi

I po wizycie. Zacznę od tego ze moja ciążę prowadzi młoda pani ginekolog. Wygląda na 30 lat. Baaardzo sympatyczna i szczegółowo mówiła co robi i nawet co pisze do swojego systemu. Po krótkim ale rzeczowym wywiadzie wykonala mi badanie najpierw obejrzała czy nie mam żadnego zapalenia itp a później usg. Po echu zarodka stwierdziła ze to jest 6 tydzień i 3 dzień więc Truskiew jak dobrze pójdzie będziemy rodzić w jednym terminie;). Niestety nie bylo jeszcze możliwe do zobaczenia serduszko. Powiedziała że to normalne bo jest to wciąż wczesna ciąża. Marzenka ja jestem z ciąży blizniaczej i też mi przez myśl pare razy przeszło czy może i u mnie takiej niespodzianki nie będzie

http://fajnamama.pl/suwaczki/bkx4qsj.png

Siekierkowa jeszcze ty mnie dołuj hehe :D
Neta gratulacje :)
Winią witaj :)
Moja siostra pokazała moje zdjęcie USG koleżanką i jedna mówiła że miała taką sytuację i jeden pęcherzyk się wchłonął więc czekam na 19.09 i się wyjaśni :)
A moja mama przeżywa bo jej powiedziałam i najpierw szok 10min nic a potem się zaczęło hehe ale mogłam się tego spodziewać babcia miała dwie pary bliźniąt siostra jedną i mojego rodZina teZ miała więc padło na nas

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4s65g0i24d96d.png
Victoria 10.11.2013
Pola 08.11.2015
Aniołek 27.01.2018(*)

Cześć dziewczyny, czytam Was regularnie, jednak nie mam czasu odpisywać, w poniedziałek idę do roboty, to będę miała więcej czasu, bo na tym urlopie to zapierdziel jak nie wiem :P
Gratuluję wszystkim którzy byli na wizytach i bardzo się cieszę że u Was ok i że maluszki pięknie rosną. A ta ciąża bliźniacza u Marzenki to moje skryte marzenie ;)
Jamajka i Marzenka trzymam kciuki za przyrost bety!
Część Winia, super że się udało!
Czy Wy też macie mdłości nie tylko poranne. Mnie mdli cały dzień. Wsiądę do samochodu to muszę wysiadać, nie wiem jak wysiedze w pracy w przyszłym tygodniu. A jeszcze mam wyjazdy na drugi koniec województwa. Kurcze na prawdę się martwię czy dam radę. W poprzedniej ciąży czułam się super! Gdyby nie brak @ to wogole bym nie wiedziała że w ciąży jestem. Teraz masakra!! Nie dość że jest mi niedobrze całymi dniami to jeszcze gdzie nie usiądę tam zasnę. No dramat!

U mnie się przesunie o kilka dni więc około 20.05.19 rok poród ale dzidzia sama zadecyduje kiedy bd chciała do nas przyjść :)
Wiecie jakie to dolujace że lekarz nie jest w stanie potwierdzić ciąży mimo iż na tym etapie powinien ją potwierdzic :( niby wiem że beta na 4 TC wskazuje ale jakoś jestem smutna nie cieszy mnie nic :(
Niby nie mam tego okresu bolą mnie piersi jestem wiecznie śpiąca ale jestem załamana po wczorajszym dniu :(
Zobaczymy co czas przyniesie jutro się okaże czy to moje być czy nie być bo powinna wzrosnąć o 100% prawda??

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4s65g0i24d96d.png
Victoria 10.11.2013
Pola 08.11.2015
Aniołek 27.01.2018(*)

Marzenka beta powinna wzrosnąć 100-110%.
Nie martw się na zapas. Mi lekarka ostatnio mówiła że jak ja miałam za drugim razem ponad 800 to nie byłoby tego widać na usg. Musi być chyba ponad 1000 o ile dobrze pamiętam. Więc musisz poczekać cierpliwie choć wiem, że to łatwe nie jest. Ja też cały czas myślę czy będzie serduszko.