Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2019

Gość marzenka91

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Justyna8904

Marzenka mnie też dzisiaj brzuch boli ale to chyba normalne wszystko się rozciąga. Jak bardzo boli to weź sobie nospe trochę się wyciszy. Mi lekarz pozwolił brać nospe jak boli mocniej. Póki nie ma krwawienia czy plamien to wszystko jest w porzadku. Trzymaj sie.
A ja leżę właśnie i odpoczywam zaraz zasne...synuś u koleżanki sie bawi to mogę się zdrzemnac. Dzisiaj mi niedobrze caly czas....

No nie wierze , napisalam dlugiego posta i sie nje dodał.

Wiec jeszcze raz: Joseff gratulacje za dobre wiesci:)

Ja mam temp 36.6 w uchu( hahaha) ciagle mi zimno.
Mnie tez dzis pobolewa podbrzusze. Wrocilam z pracy, wzięłam kapiel i lezakuje:)

Pomyslalam sobie ze zrobie bete w poniedzialek i powtorze w srode. W czwartek wizyta? Oby szybko zlecialo) bo mnie to stresuje.
Wy robilyscie bete?

Już przeszło trochę nospe wzięłam zaraz jak mój wróci wezmę ciepła kąpiel :) się zrelaksuje i odpreze może przejdzie do końca :* dziękuję że wspieracie mnie myślałam że coś się znów dzieje złego tylko pamiętam wtedy było mocniej i bardziej @ :( a najgorsze doszły bóle pleców :( to od pracy i latania na mopie :( jeszcze chwila o sobie odpoczne...

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4s65g0i24d96d.png
Victoria 10.11.2013
Pola 08.11.2015
Aniołek 27.01.2018(*)

Jamajka ja robilam bete zaraz jak sie na tescie dwie kreski pojawily. Potem powtorzylam za trzy dni. Ale juz wiecej nie poszlam bo czekanie na wynik strasznie mnie stresowalao. Teraz mam sporo obaw,ale mimo to na bete juz nie ide. Poczekam do srody na lekarza. Ale moje kolezanki bardzo czesto bete robily i poprostu vzuly sie spokojniejsze.

Marzenka tylko nie za goraca kapiel. Wogole jak dasz rade to prysznic i jakos inaczej sie relaksuj.

https://www.suwaczki.com/tickers/zem3wn15ojlfc35h.png