Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mamusie,zadam Wam teraz pytanie wiem że to sprawa indywidualna ale chce się was poradzić
W niedziele powinnam dostać wredotki , w poniedziałek zrobiłam sobie betke i wyszła 380 powiedzcie mi jutro robie powtórka,jaka jutro powinna być aby się nie denerwować :) bede Wam bardzo wdzięczna za odpowiedzi :) :*

Gratulacje z kolejnych wizyt, jak siądę do kompa to spróbuję niebawem zrobić, uzupełniać mogę też za te co kompa nie mają, bo bardzo mnie ciekawi jak to będzie u nas w grupie. Nawet jak się nie odzywam to czytam kilka razy dziennie więc co mi podacie to wpiszę. Widziałam, że wtedy Gabi mieliście większość pierworódek, teraz chyba większość już ma dzieci. No fajne te spodnie, właśnie takich szukam tylko mnie nogawki martwią bo nie lubię jak mnie obciskają i nogi bolą. No i na allegro są tańsze, ale jeszcze planuję obejrzeć co mają w stacjonarnym w Belgu w centrum Katowic.

Amizka
Ja tez należałam razem z Gabi do grupy grudzień 2014 :) i właściwie wszystkie dziewczyny rodziły pierwszy raz może jedna mama była co już miała dziecko .

Co do nogawek nic nie uciska są mega rozciągliwe jak leginsy :)

Eleonora
Ja uwielbiam szare spodnie i kupiłam właśnie te ciemno szare i ciemno niebieskie te jaśniutkie widziałam na żywo ale jakoś nie przemówiły do mnie .
Są mega wygodne serio wogole ich nie czuć na pupie a są pięknie obcisłe . Z pasek absolutnie nic się nie dzieje cały dzień trzyma się na swoim miejscu . Jutro mogę ci dać zdjęcie na żywo jak wyglądają te kolory dwa

http://fajnamama.pl/suwaczki/yuv2v0z.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/zhsqqws.png

Poproszę w takim razie foto:):*
Amizka tak się zastanawiałam o jaką tabelkę Ci chodzi i wyobraź sobie jestem jakimś mózgiem internetowym:))) hahaha i udało mi się to odnaleźć. Tylko proszę się nie śmiać;) bo dla mnie to meeeega wyczyn:))) haha
Nie A tak serio to fajna sprawa no Amizka jeśli się tego podejmiesz to szacunek kochana:)
A w ogóle to strasznie dużo tam dziewczyn suuuuuper ekstra zajebiście:))))

Uwaga próbuję zamieścić tabelkę w podpisie, tyle co przeleciałam od 200 strony to Was wpisalam, mogłam kogos pominąc albo przekręcić info. Link w moim podpisie
MamaColin, Belg to takie małe centrum handlowe na Przemysłowej niedaleko Akademii Muzycznej i na piętrze był sklep z ciążowymi rzeczami, ale wtedy to mnie nie interesowało, więc musze sprawdzić czy istnieje bo w necie szukałam stacjonalrnych w Katowicach.

Gość Amanalka

Ja dzisiaj wbiłam się w spodnie ciążowe made in Primark :D
O bogowie jakie to wygoooodne! Potrzebuję więcej tego dobra w życiu :D

Ja znowu lepiej się czuję. Nie zapeszając. Jedynie co, to ten ząb boli i częściej głowa wieczorami. No i wybredna jestem co do jedzenia (kapucha i kiszonki odpadają, smażone mięcho też).

Jutro prenatalne. Trzymajcie kciuki, bo trochę stresik mnie zżera.

Hej...:)
Też wybieram się do hm chociaż dla mnie drogo no ale na allegro nie wiem co się nadaje do zakupu.
Patrzyłam na tabelkę i uzupelnilam dane na telefonie więc powiedzcie czy się zmiany zapisały?
Ja jeszcze ruchów nie czuje. Albo nie mam czasu ich wyczuwac:) w każdym razie przed snem się nie rusza ;)

Cześć kochane jako że dziś pochmurny i brzydki dzień to nie wychodzę z łóżka a dzien poświęcę na czytanie zaległości:-) co do ubrań ciążowych jadę w sobotę do Słubic tam są trzy sklepy dla ciężarówek muszę kupić choć dwie pary bo nie mam już niestety w czym chodzić.
A wczoraj czułam się fatalnie cały dzień miałam mdłości i było mi okropnie słabo w sklepie myślałam że nie dam rady przypomniał mi się pierwszy trymestr mam nadzieję że dziś nie będzie powtórki

https://www.suwaczki.com/tickers/bhywmg7yyrmgc0fv.png

21.02.2017- Aniołek (*)