Skocz do zawartości
Forum

KWIECIEŃ 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Karolina fajnie, że maluch zdrowy i czujesz się jako tako.
Lekarz mnie uziemił, mam jeszcze więcej leżeć, macica twarda, bardzo wysoko sięga ponad pępek, a to 16 tydzień wczoraj nad ranem obudził mnie przeszywający ból wzdłuż boku brzucha, miałam wrażenie, że ktoś na silę chce mi rozciągnąć mięsień, zdaniem lekarza to był skurcz macicy. Nastraszył mnie pęknięciem pęcherza płodowego.
Dzieciaczki ok, ale macica to inna sprawa.

genoludek ja mialam tak w pierwszej ciazy. macica jak kamien. bralam mnustwo proszkow Adalat 6 tabletek na dzien sprowadzalismy to z niemiec. a twoj lekarz nispe zalecil? ja jak biore ta max 3 razy to juz brzuszek miekki i skurczy brak.
wczoraj wieczorem jak z lozka wsrawalam to tez tak z lewej strony bol zlapal jakby pradem kto porazil az krzyknelam.
trzymam za ciebie kciuki.
cos nas ciraz wiecej lerzacych sie robi

Karolina, przebojową masz tę ciążę...
Gorąco życzę koniec przygód. Tobie Genoludek także. Leżcie i bedzie dobrze.
U mnie dzis stresujący poranek, wiec chyba nawet młode poruszone. Zaczynam ją powoli chyba czuć, jak stuka od środka, raz wczoraj nawet przez skórę poczułam już na zewnątrz :) Chyba jak tak bedzie, to uwierzę, że to już ruchy :)
Byle do połówkowych i uspokoję sie konkretnie.
Ogólnie, to jakos lepiej sie czuję od kilku dni. Lżej w sensie i nic mi sie nie spina. Za wolno ten czas leci... ;)

https://www.suwaczki.com/tickers/oar8csqvp8vyvwi5.png]Tekst linka[/url]

genoludek ja leze glownie. rano zrobie sobie sniadanie wezme prysznic i leze. wstaje siku do lazienki czy herbate zrobic. cos do jedzenia na szybko. ale nie gotuje. czasem nastawie pranie ale juz nie wieszam. wieczorem prysznic i spac. wiec w sumie to ciagle leze. a wieczorem i tak czuje sie zmeczone.
juz mnie tak ledzwie bola od tego lezenia i w glowie mi piszczy. szkoda ze to nie faceci sa w ciazy.
dzis maly mocno sie prezy az boli. a fikolkow malo

Dziewczyny, wczoraj pobolewalo mnie w pachwinach, i w sumie miałam tak juz 3 dzień więc wzięłam nospe dla spokojnosci. Dzisiaj znowu mam takie kłucia w pochwie, nie jest to ciągły ból tylko zakłuje i przestaje. I to jak siedzę, leże, chodzę... żadnych innych niepokojących objawów nie ma, ale jak przystało na matkę wariatkę zaczynam panikować. Ostatnio w moczu było czysto . Nie wiem czy lecieć na ip czy po prostu odpocząć? Dzisiaj na szczescie wraca mąż i przejmie obowiązki przy synu to będę mogła poleżeć

Gość Karisa8900

Sama nie wiem co robić. Lek sugeruje cesarke mowi ze mize sie ze mna nawet na nia umowic. To by mi usunal ta z jajknika a w pochwie mowi ze pobierze posiew i ze lepiej tego nie usowac bo blisko pęcherza. Dobrze ze z dzidkiem dobrze. W pon polowkowe aleale cystu mnie zalamuja. Ile waza WasZe dzieciaki w 21 dzis zaczynam i moj 400g.